Jobbet Konsulter inom infrastruktur till Hi5 i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsulter inom infrastruktur till Hi5 i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Hi5 är ett expansivt och väletablerat företag som just nu söker nya duktiga medarbetare som vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Är du redo att ta nästa steg i karriären? Sök till Hi5 redan idag!

Information om uppdraget:

Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av att medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet?
I den här tjänsten kommer du att arbeta med kundsupport och infrastruktur i ett brett spektrum. Tillsammans med ett kompetent team kommer du att arbeta med drift och utveckling av de tekniska lösningarna i våra två toppmoderna datacenter i Norrmoln. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid.

Detta söker vi:

För att lyckas i en roll som konsult på Hi5 är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer.
Just nu söker vi dels konsulter med spetskompetens inom

- Brandvägg och nät,
dels konsulter med kompetens inom

- Server-, lagring- och nätverksinfrastruktur.
För att bli framgångsrik i denna roll bör ha några års erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:
- Microsoft Serverplattformar: Windows Server, SQL Server, Active Directory, Exchange, Office365, Azure
- Linux Server
- Virtualisering: VMware, HyperV
- Datacenter: Lagring, Virtualisering, Backup
- Kommunikation: Nätverk, Övervakning, Säkerhet
- Effektiv klienthantering: Desktop Deployment, SCCM och upKeeper

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och Hi5 önskar att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryteringskonsult Malin Nygren via telefon: 0703604212 eller e-post: malin.nygren@studentconsulting.com.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren:

Det lilla företaget med det stora hjärtat.
Hi5 levererar lösningar, produkter och konsulttjänster inom IT-området till företag och organisationer. Verksamheten bedrivs inom affärsområdena Produktförsörjning, Infrastruktur, Utveckling och Drift. Utbudet inom affärsområdet drift marknadsförs under varumärket Norrmoln® och vårt produkterbjudande marknadsförs via vår webbshop Store5.

Vi erbjuder bland annat spetskompetens inom verksamhetsutveckling, informationssäkerhet, datalagring, virtualisering, serverinfrastruktur, effektiv klienthantering och systemutveckling. Vi har väletablerade partnerskap med de ledande tillverkarna inom IT-branschen såsom Cisco, Clavister, Dell Technologies, Fujitsu, Hewlett-Packard, Huawei, Lenovo, Microsoft, upKeeper och VMware.
Vi är ca 60 medarbetare vid våra kontor i Umeå och Luleå men våra kunder finns över hela landet.

Sökord: Azure, VMware, Server, Nätverk, Infrastruktur

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53738

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till