Jobbet Konsulter inom infrastruktur till Hi5 i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsulter inom infrastruktur till Hi5 i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Hi5 är ett expansivt och väletablerat företag som just nu söker nya duktiga medarbetare som vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Är du redo att ta nästa steg i karriären? Sök till Hi5 redan idag!

Information om uppdraget:

I den här tjänsten kommer du att arbeta med infrastruktur i ett brett spektrum. Tillsammans med ett kompetent team kommer du att arbeta med drift av de tekniska lösningarna i två toppmoderna datacenter i Norrmoln. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid.

Detta söker vi:

För att lyckas i en roll som konsult på Hi5 är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer och har vanan att hantera flera kunder/miljöer. Dessutom har du god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du tidigare jobbat som konsult minst 3år.

Kunskaper inom några av följande områden står högt i kurs:
-Windows servertjänster (AD, SQL, Exchange)
-Microsoft 365
-Azure
-Virtualisering (VmWare)
-Provisioneringsverktyg (Cortex, Cloud Panel)

Har du djupare kunskaper inom något av ovan nämnda eller följande är det ett plus:
-Linux server
-Provisioneringsverktyg (upKeeper, SCCM)
-Virtualisering (HyperV)

Som arbetsgivare erbjuder Hi5 dig en prestigelös arbetskultur med ett nära samarbete yrkesroller emellan. Med ditt eget intresse kan du även driva din egen och företagets utveckling.

Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse och du blir anställd direkt av Hi5.

Om arbetsgivaren:

Det lilla företaget med det stora hjärtat.
Hi5 levererar lösningar, produkter och konsulttjänster inom IT-området till företag och organisationer. Verksamheten bedrivs inom affärsområdena Produktförsörjning, Infrastruktur, Utveckling och Drift. Utbudet inom affärsområdet drift marknadsförs under varumärket Norrmoln® och vårt produkterbjudande marknadsförs via vår webbshop Store5.

Vi erbjuder bland annat spetskompetens inom verksamhetsutveckling, informationssäkerhet, datalagring, virtualisering, serverinfrastruktur, effektiv klienthantering och systemutveckling. Vi har väletablerade partnerskap med de ledande tillverkarna inom IT-branschen såsom Cisco, Clavister, Dell Technologies, Fujitsu, Hewlett-Packard, Huawei, Lenovo, Microsoft, upKeeper och VMware.
Vi är ca 60 medarbetare vid våra kontor i Umeå och Luleå men våra kunder finns över hela landet.

Sökord: Server, Nätverk, Nätverkstekniker, IT-konsult, Infrastruktur

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54642

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till