Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

KONSULTER / TEKNISKA PROJEKTLEDARE jobb i Lund på Lime Technologies

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
KONSULTER / TEKNISKA PROJEKTLEDARE på Lime Technologies

KONSULTER / TEKNISKA PROJEKTLEDARE

Lime Technologies Lund, Skåne län Heltid

Ser du kombinationen av att driva kundprojekt och att själv få vara med och bygga lösningarna som det bästa av två världar? Tycker du om att arbeta i ett välmående tillväxtbolag med en stark företagskultur? Då kan detta vara nästa stora steg i din karriär! Just nu söker vi flera konsulter/tekniska projektledare. Varmt välkommen till Lime – vi längtar efter dig!

Vad kommer du att göra?

Som konsult/teknisk projektledare ansvarar du för att driva kundprojekt som tar våra kunder till nya höjder. Du ansvarar för hela implementationsprocessen. Detta innefattar att hålla projektmöten och workshops för att identifiera kundens behov, planera och sköta dialog med eventuella tredjeparter. Därtill säkrar du projektleveransen och utbildar i systemet, samtidigt som du även är med och bygger och utvecklar lösningen. Din roll handlar till stor del om att vägleda kunden under processens gång så att de får ut det mesta av sin CRM-investering.

För att lyckas med detta krävs det att du arbetar strukturerat, målfokuserat och att du är van vid att leda projekt med kunden i fokus. Projektens storlek kan variera mellan 2–18 månader (ofta driver man flera projekt parallellt) och du kommer att arbeta med såväl nya projekt som långsiktiga kundutvecklingsprojekt. Att bygga relation med kunderna är på så vis en central del av rollen. Din styrka ligger i förståelse för behov och utmaningar i kombination med den tekniska förståelsen. Du tar kommandot när du vägleder dem på deras digitaliserings- och kundvårdsresa.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt största kontor i Lund som är beläget på S:t Lars, söder om stadskärnan och mitt i den grönskande parken. Det är mycket pendlingskompatibelt med cykel, bil eller buss. På kontoret i Lund är vi ca 25-30 konsulter, och du kommer arbeta i något av projektledarteamen, med nära samarbete till såväl säljare och applikationskonsulter. Projekten utförs mestadels hos oss i Lund men vi försöker träffa kunder så ofta vi kan, varför körkort är ett måste.

Vad ska du jobba med?

Konsultavdelningen består av är projektledare/konsulter och applikationskonsulter som jobbar tätt tillsammans med grymma säljare för att driva expansionen på den europeiska marknaden.

Limes CRM-lösningar ligger nära kundernas kärnprocesser och har stor påverkan på hela verksamheten. Vi stöttar, med hjälp av vår fantastiska mjukvara, kundernas processer genom digitalisering inom många områden, såsom ärendehantering, marknadsföring, försäljning och teknisk förvaltning.

På Lime i stort får du totalt över 300 goa kollegor på våra kontor runt om i Europa, varav ca 130 ingår i konsultteamet. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva företaget. Det är en av anledningarna till att det går så bra för oss och varför vi älskar våra jobb!

Vem är du?

  • Du har några års erfarenhet av projektledning/konsulting inom någon form av IT. För oss är det viktigt att du har verksamhets- och branschförståelse.
  • Du tar ägandeskap i dialog med kund och driver implementationen från start till mål.
  • Du är van vid projektgrupper och att hantera olika stakeholders.
  • Du kan omvandla problem, processer och behov till kreativa lösningar och konkreta förslag.
  • Du tycker om att vara med i kundens utveckling framåt genom att identifiera behov och föreslå en lösning.
  • Du brinner för IT, och har du erfarenhet av att implementera IT-system är ett det plus.
  • Utbildning? Yes. Vi tror att du har en Bachelor eller Master som systemvetare, ingenjör eller motsvarande.
  • Du talar och skriver såväl svenska som engelska utan hinder.

Lite mer om Lime?

Lime är ett techbolag i sina bästa år. Eller, alla år är de bästa åren på Lime. Vi växer och frodas! Under 2018 börsnoterades vi på Nasdaq och vi flyttades nyligen upp från Smallcap till Midcap. 2020 var ett stort år. Vi integrerade två uppköpta bolag och öppnade vårt första kontor utanför Norden, i Utrecht (Nederländerna). Det slutar inte där. Under våren 2021 har vi köpt upp ett bolag i Tyskland och startar därmed upp ytterligare ett Limekontor på denna marknad, närmare bestämt i Köln. Nu fortsätter tillväxtplanerna både på hemmaplan och internationellt.

Givetvis är även våra mjukvaruprodukter under ständig utveckling. Som helhetsleverantör sköter vi hela produktlivscykeln internt med både produktutveckling, försäljning, leverans och support. På Lime får vi energi av varandra och sammanhållningen är på topp. Samverkan över avdelningar är inte bara en del av våra kärnvärderingar, utan även helt affärskritiskt och avgörande för att vi ska vara vi. Du hör, på Lime är det full rulle.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi driver rekryteringsprocessen kontinuerligt tills vi hittat den där handen-i-handsken-matchningen. I första steget screenar vi på CV och motivationsbrev*. Därefter följer intervjuer, ett praktiskt case samt referenstagning. Vår process avslutas alltid med slutintervju med vår VD Nils.

* Vänligen inkludera ett motivationsbrev som svarar på:

  • Varför vill du jobba på Lime?
  • Vilken erfarenhet har du av projektledning/konsulting?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, [ Email address blocked ] , 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: [ Link removed ]

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Lime har en heltäckande organisation för utveckling, försäljning, implementation och support vilket skapar ett helhetserbjudande som möjliggör effektiva och värdeskapande CRM-lösningar för kunden. Huvudkontoret ligger i Lund och utöver detta har vi åtta kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna och Tyskland. Lime grundades 1990 och har sedan år 2000 haft en genomsnittlig tillväxttakt om 19 procent. Vi har över 70 000 användare, mer än 5000 företagskunder och mer än 300 anställda. Välkommen och läs mer om oss på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 425748