Jobbet Konsultchef till vårt Norrköpingskontor! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Konsultchef till vårt Norrköpingskontor! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en kollega! Vi söker dig som vill jobba som konsultchef hos oss i Norrköping. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och ett väldigt omväxlande arbete i ett team där vi är övertygade om att vi lyckas bäst när vi hjälps åt!

Om företaget
Skill jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning, omställning och karriärprogram ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Dina arbetsuppgifter
Hos Skill jobbar vi alltid självständigt men tillsammans i team där vi hjälper varandra i stort och smått för att leverera det bästa till våra kunder och samtidigt ha väldigt roligt på jobbet. Att arbeta som konsultchef hos Skill innebär personalansvar för ett större antal konsulter i en bransch med ett högt tempo. Du arbetar dagligen både med tillsättningar och personalrelaterade frågor. Du ansvarar även för beläggningsgraden, samt att utveckla affärsrelationer med såväl befintliga kunder och leverantörer. I rollen ingår bland annat - Rekrytering - Kompetensutveckling - Coachning - Löne- och utvecklingssamtal - Personaladministration

Din profil
För att trivas i denna roll så behöver du vara flexibel som person och trivas i en föränderlig miljö. Du har ett starkt affärsmässigt fokus och en vilja av att alltid vilja leverera god service både externt och internt. Då du som konsultchef ansvarar för all administration rörande konsulterna ställs det höga krav på struktur och noggrannhet. Du beskriver dig själv som en lagspelare som tycker om att ta stort eget ansvar då du planerar dina egna dagar. Vi tror att du är nyexaminerad från en akademisk utbildning inom HR, beteendevetenskap eller motsvarande, alternativt har erfarenhet som matchar tjänsten. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom branschen är mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 199466. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.

Referens

3864

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till