Jobbet Konsultchef till Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Konsultchef till Västerås publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Gav du dig in på HR-området för morgonmöten, spännande titlar och tjänstebil?

Inte vi heller.

Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfyllda arbeten, en start i karriären - eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Konsultchef har du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala bemanningsmarknaden – med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan konsult (arbetstagare) och kund (arbetsgivare) för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential.

Du jobbar i en nära dialog med både konsulter, som du har personalansvar för, och kunder som du både identifierar, säljer in bemanningslösningar hos, och utvecklar. På kontoret i ort jobbar vi i units som bearbetar marknaden för både industri- och tjänstemannakompetenser och därför en stor bredd bland våra konsulter och kunder, något vi tror att du tycker är extra spännande.
Utöver en nära dialog med kunder och konsulter har du dina kollegor på Randstad, både i ort och nationellt, att hämta hjälp, energi, inspiration, kunskap och glädje hos.

Som personer är vi på Randstad olika, precis som det brukar vara i ett stort bolag, men vi har tillsammans kommit fram till det är viktigt att vi alla ska trivas tillsammans och ha roligt när vi är på jobbet.

Vi lägger också stor vikt vid att man håller vad man lovar och levererar det man åtagit sig. Just ordet ”tillsammans” är alltså ett viktigt ord för oss. Vi vill och behöver arbeta tillsammans för att uppnå våra gemensamt uppsatta mål: Att förtjäna platsen som Sveriges marknadsledande HR-serviceföretag.

Vem är du?

För att trivas bra och lyckas väl i denna roll tror vi att du:

• Har någon typ av eftergymnasial utbildning, kanske inom HR, försäljning ekonomi eller beteendevetenskap

(eller arbetslivserfarenhet som gör att du tillgodogjort dig likvärdiga kunskaper och erfarenheter).

• Tidigare erfarenhet från en roll med tydligt service- eller kundfokus – gärna inom någon typ av försäljning då tjänsteförsäljning och kundvård är en stor del av vardagen som Konsultchef.

• Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla personal.

• Ett genuint intresse för både människor och försäljning. Vi tror att du brinner för att bygga olika typer av relationer och för att förstå de framgångsfaktorer som gör dem långvariga.

• Mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning då man som Konsultchef i mötet med kunder och konsulter både behöver göra sig förstådd, och förstå, på svenska i så väl tal som skrift. Då vi jobbar i ett globalt bolag bör du även ha goda kunskaper i Engelska. Körkort är ett krav.

• Körkort är ett krav.

För mer information om tjänsten:
Kontakta gärna rekryterande chef Emma Sohlberg, Branch manager på tfn: 0733 43 37 22 eller e-post: emma.sohlberg@randstad.se.

För frågor om processen eller ansökan vänligen kontakta Susanne Berggren HR Talent Manager på Susanne.Berggren@randstad.se.

Vänligen observera att vi gör ett löpande urval i denna process och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats.

Välkommen in med din ansökan!

Referens

201187790

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till