Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till System Verification jobb i Stockholm på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till System Verification på Needo Recruitment

Konsultchef till System Verification

Needo Recruitment Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en ansvarsfull, initiativtagande, nyfiken och driven person med ledaregenskaper, som lockas av att utveckla andra och att bygga framgångsrika team? Är du intresserad av rekrytering och personalledning och har vana från konsultbranschen? Då kan du vara rätt person för positionen som System Verifications nya konsultchef i Stockholm.

Om System Verification:

System Verification är ett globalt kvalitetssäkringsföretag som specialiserat sig på avancerad kvalitetsövervakning. Genom att använda best-praxis QA-metoder och AI-insikter hjälper dom sina kunder att leverera fantastiska slutanvändarupplevelser. Tillsammans med oss får våra kunder en strategisk partner som fokuserar på innovation, effektivitet och säkerhet. Systemverifiering har cirka 250 anställda i Malmö (HQ), Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Bonn, Frankfurt, Warszawa och Sarajevo.

System Verification växer i Stockholm och behöver nu stärka upp med en person som har en ledarprofil och som vill ta personalansvar för en grupp QA-konsulter i Stockholm. Jobbet är utvecklande, utmanande och givande för dig som trivs i ett socialt sammanhang. Du har ett coachande ledarskap och du växer av att se andra utvecklas. Som medlem i regionens ledningsgrupp är du med och driver vår tillväxt- och framgångsresa. Hos System Verification kommer du till en kultur som andas familj, här tar dom hand om varandra och i deras medarbetarundersökningar får dom högsta betyg, även i svåra tider som dessa.

Din roll som Konsultchef:

Som konsultchef hos System Verification blir du en del i ledningsgruppen där man har som gemensamt mål att vara den bästa arbetsplatsen för både befintliga och nya medarbetare. I rollen som konsultchef är du med och skapar förutsättningarna för att System Verification ska lyckas och växa. Dom tror på stor frihet under ansvar, samtidigt som dom jobbar tätt ihop. Du blir en viktig del i vårt regionala ledningsteam i Stockholm och kommer samverka med andra konsultchefer på andra orter i både Sverige och våra kontor utomlands. Du kommer i rollen ha eget ansvar för att skapa förutsättningar där du proaktivt kommer dela med dig av dina idéer. Som konsultchef kommer du även ha tillgång till System Verifications nätverk med konsultchefer inom bolaget, både i Sverige och utomlands. Rollen som konsultchef kommer vara bred och innebära:

  • Attrahera talanger tillsammans med teamet genom att aktivt leta nya talanger
  • Rekrytera och intervjua nya medarbetare
  • Leda och ha personalansvar över teammedlemmar
  • Utveckla dina medarbetare och genomföra lönesamtal och PU-samtal
  • Genomföra teamaktiviteter - både kompetenshöjande och teambyggande
  • Coacha och ansvara över dina medarbetares utveckling

Dina kvalifikationer:

  • Relevant utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet i branschen
  • Erfarenhet av arbete som konsultchef eller motsvarande
  • Erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från ax till limpa
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult ses som meriterande

Du är en mycket kommunikativ person med stor ansvarskänsla. Du gillar människor och att leda dem framåt. Du är en lagspelare och teambuilder som gärna når framgång genom att coacha och utveckla dina medarbetare. Du gillar utmaningar och räds inte att be om hjälp, men inte heller att våga tro på dig själv och att ta egna initiativ – du vågar chansa! Du har troligen ett stort nätverk att vända dig till, både för rekrytering och försäljning! Du är strukturerad och välorganiserad och du gillar att lära dig nya saker där du gärna vågar testa dig fram.

Vad System Verification erbjuder dig:

System Verification är ett bolag som kännetecknas av en mycket positiv attityd och en stor vilja att utvecklas och förbättras. Dom är alltid öppna för nya idéer och insikter. System Verification ses ofta utanför jobbet för att gå på seminarier, konferenser och sociala aktiviteter. Här har du en stabil arbetsgivare och attraktiva förmåner, där kompetensutveckling är ett ledord. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Konsultchef till System Verification intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo65978