Jobbet Konsultchef till Semcon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsultchef till Semcon publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi på Semcon drivs av en genuin nyfikenhet på människor och deras beteenden och allt vi gör handlar om människorna som använder våra produkter – slutanvändarna.

Semcon i Västerås söker nu efter en erfaren Konsultchef med ett stort teknikintresse och en passion för affärsutveckling och ledarskap. Vi ser gärna att du har ett starkt affärsnätverk i regionen. I rollen som Konsultchef erbjuds du en varierande roll där du direkt påverkar och utvecklar våra medarbetare och tjänster. En spännande möjlighet i branscher där utvecklingen går fort!

Vi på Semcon värdesätter mångfald. Olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktiga för att skapa de bästa användarupplevelserna och för att göra Semcon till en arbetsplats där människor trivs och utvecklas.

Vi tror att du som person är innovativ, driven och gillar att utveckla och skapa relationer med kunder och partners.

Du vet och förstår hur en konsultverksamhet fungerar och trivs i rollen att stötta och coacha dina medarbetare.

Rollen innebär frihet under ansvar och du har helhetsansvaret för ditt team i Västerås. Vi ser stor utvecklingspotential i marknaden och ser att Du i rollen som Konsultchef är med och driver tillväxt inom Engineering & Digital Services genom att utveckla strategiska relationer och driva försäljning mot nya och befintliga kunder.

För att ha de bästa förutsättningar i den här rollen tror vi att du sen tidigare har en teknisk bakgrund inom mjukvaruutveckling, projektledning eller elkraft.

Vi vill göra bra saker, tillsammans. Att ha kul är viktigt för oss!

Känner du dig träffad av texten ovan, tveka inte – skicka in din ansökan idag.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!


Referens

norenlindholm2077

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till