Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till Randstad Technologies i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till Randstad Technologies i Göteborg på Randstad AB

Konsultchef till Randstad Technologies i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt team med fokus på att bygga nätverk, matcha och erbjuda rätt kompetens inom IT i rätt tid till såväl stora som små företag? Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer, som tycker om att arbeta i team och att ta ett stort ansvar för hela processer? Då borde du söka rollen som konsultchef hos oss på Randstad Technologies i Göteborg. Vi söker dig som har erfarenhet av konsult- och/eller rekryteringsverksamhet och som vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas inom både rekrytering och ledarskap.  

Som konsultchef på Randstad Technologies kommer du att arbeta aktivt med att attrahera och anställa specialister inom IT för att utveckla och bygga ditt eget konsultteam. För att lyckas med detta krävs det att du utvecklar och vårdar kandidat-, konsult- och kundrelationer, och förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare


ansvarsområde.

I rollen som konsultchef kommer du att:

  • aktivt bygga kandidatnätverk med relevanta kandidater för vår verksamhet
  • arbeta med search och kvalitetssäkrad rekrytering genom tester och referenstagning
  • ansvara för uppdragsprocesser mot kund med uppdragsförfrågan, sökning, matchning och presentation av rätt kompetens, genomförande och uppföljning
  • ha personalansvar för ditt konsultteam som du successivt bygger upp, vilket innebär att du även arbetar med anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av konsulter
  • ha god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och kontinuerligt följa upp uppdragen hos dina kunder, samt skapa förutsättningar för att dina konsulter motiveras och utvecklas i sina rollerarbetstider.

månaders provanställning. Vi utgår från Randstads kontor i centrala Göteborg.


kvalifikationer.


  • Du har erfarenhet ifrån konsult- eller rekryteringsverksamhet, gärna inom IT, med fokus på rekrytering av specialister.
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning – gärna inom IT eller HR, eller har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi möter mycket människor med olika bakgrund.   
Personliga egenskaper
Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater.  
Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. Och viktigast av allt – du vill vara en del av ett stabilt, framgångsrikt team som älskar att lyckas tillsammans.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Johansson, HR Talent partner via: [ Email address blocked ]   t.o.m den 9/7 .

Under perioden  16/7 till 8/8 pausas urvalet mot bakgrund av rådande semestertider. 
Urvalsprocessen återupptas sedan den 9/8.

Vi ser fram emot din ansökan!

[ Link removed ]
 

Rekommenderade jobb

Konsultchef till Randstad Technologies i Göteborg
Randstad AB Göteborg Deltid
Konsultchef till Randstad Engineering i Linköping
Randstad AB Linköping Deltidsanställd
Konsultchef
Randstad AB Solna Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352711