Jobbet Konsultchef till Randstad Life Sciences med placering i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsultchef till Randstad Life Sciences med placering i Stockholm publicerad av Randstad AB

Part-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Randstad Life Sciences & Engineering fortsätter att växa i Mälardalen, men vi vill växa vår affär ytterligare och vi vill komma i kontakt med dig som vill växa den tillsammans med oss! 
Därför söker vi nu en konsultchef till vårt team i Stockholm som kan konsten att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga kandidater och kunder. Du blir en del av ett härligt och snabbfotat team i ett framgångsrikt bolag. 


ansvarsområde.

Som konsultchef i vårt team kommer du att ha ansvar för att  hitta, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder inom Life Science. Du arbetar aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer och förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare. 
Du har personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter, vilket innebär att du även arbetar med anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av konsulter. Du har god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen hos dina kunder. I arbetet ingår försäljning, prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom liksom search och rekrytering.


arbetstider.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning. 


kvalifikationer.

Vi söker en handlingskraftig naturvetare (utbildning inom naturvetenskap eller arbetslivserfarenhet från området) som kommit ett par år in i sin karriär. I bagaget ser vi gärna att du har med dig erfarenhet från försäljning och/eller rekrytering inom Life Science. Din styrka är att utveckla starka relationer till såväl kandidater och medarbetare som kunder. För dig är det en självklarhet att du tar fullt ägandeskap i allt du tar dig för och du gillar att driva saker framåt. Du kommer komma till ett team med mycket driv, engagemang och hjärta, där samarbetet och driva affärer tillsammans är väldigt viktigt.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-10-31. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten och dess innehåll:
Kontakta gärna Maria Lönn, Business unit manager via: [ Email address blocked ]  

Referens

201308851

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till