Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till Randstad Life Sciences i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till Randstad Life Sciences i Stockholm på Randstad AB

Konsultchef till Randstad Life Sciences i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du naturvetare eller ingenjör med intresse för människor och som gillar att se tydligt resultat av ditt arbete? Tycker du om att ha roligt på jobbet? Bli vår nya konsultchef på Randstad Life Sciences. 
 
Vi vill komma i kontakt med dig som är naturvetare eller ingenjör alternativt har erfarenhet som konsultchef eller inom rekrytering av life science talanger och är intresserad av att bli en del av vårt team i Stockholm. Vi tror att du har bemästrat konsten att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga kandidater och kunder. Du blir en del av ett härligt och snabbfotat team i ett framgångsrikt bolag.


ansvarsområde.

Rollen som konsultchef är varierande och stimulerande och en dag är inte den andra lik. I rollen kommer du att ha ansvar för att hitta, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder inom Life Science. Du arbetar aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer och förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare.
 
Vidare har du personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter samt arbetar med att hitta och attrahera nya konsulter till våra konsultuppdrag. Randstad Life Sciences strävar efter att vara den bästa karriärpartnern till våra konsulter och en betydande del av din tid används till att coacha dina konsulter och hjälpa dem framåt i sina karriärer genom karriärplanering och givetvis matcha deras kompetens mot roliga, spännande och utvecklande uppdrag. Vidare har du god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen hos dina kunder. För att möjliggöra att leverera rätt kompetens i rätt tid så arbetar vi hela tiden proaktivt med att utveckla och växa vårt kandidatnätverk och träffar många kandidater. Vi strävar alltid efter att bli bättre så kontinuerliga förbättringar är också en viktig del av rollen. arbetstider.

Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstads huvudkontor i Solna men med möjligheter att arbeta på våra andra kontor i Mälardalen samt hemifrån. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som:
  • Har en naturvetenskaplig- eller ingenjörsutbildning med inriktning mot Life Science. Det är meriterande om du också har erfarenhet av arbete inom läkemedelsbranschen, alternativt erfarenhet av forskning. Det är även meriterande med erfarenhet inom rekrytering men störst vikt kommer att läggas på potential. 
  • Är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du har ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. 
  • Är duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. 
  • Är strukturerad och har förmågan att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. 

Har du erfarenhet av projektledning och att jobba mot deadlines ses det som positivt. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt.ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Johansson, HR Talent partner via: [ Email address blocked ]

Vi ser fram emot din ansökan! 

[ Link removed ] />
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201372012