Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till Randstad Life Sciences i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till Randstad Life Sciences i Göteborg på Randstad AB

Konsultchef till Randstad Life Sciences i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du naturvetare eller ingenjör med intresse för människor och gillar att se resultat av ditt arbete? Gillar du att jobba i ett team där vi använder oss utav våra styrkor för att nå vårt mål?  Då borde du söka rollen som konsultchef hos oss på Randstad Life Sciences i Göteborg och bli kollega med Sara, Linda, Birgitta, Kerstin, Veronika, Jimmy, Petra och Camilla. Vi ser fram emot att lära känna dig!


ansvarsområde.

Som konsultchef kommer du till en början att fokusera på att hitta, attrahera och matcha de bästa
kandidaterna inom Life Science med spännande uppdrag hos våra kunder. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår säljare och tillsammans fokusera på att expandera vår affär och vår positiva påverkan på Life Science Göteborg! 

Arbetet är mycket utåtriktat och du har ansvar för att rekrytera rätt kompetens i rätt tid till våra kunder och arbetar aktivt med att utveckla och vårda relationen till kandidater.
Efter hand kommer du att få personalansvar för de personer som du tar in och kommer då att även fokusera på att utveckla dina medarbetare.

Som konsultchef söker du efter talanger, gör urval av ansökningar, intervjuar och referenstar. Du är en viktig spelare vad gäller att attrahera kandidater och du matchar rätt person till rätt uppdrag. I arbetet kommer du bland annat att använda dig av olika digitala kanaler för att nå ut till kandidater, närvara på arbetsmarknadsmässor, hålla i kandidat-mingel events internt etc.
Du håller också dialog med kunderna i matchningsprocessen och sedan för att följa upp och utveckla konsulterna. 
Du samarbetar med kollegor med säljfokus och bygger tillsammans upp kundrelationer inom Life Science branschen och bidrar i marknadsanalysen. Du samarbetar även tätt med konsultcheferna.arbetstider.

Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstads kontor i centrala Göteborg


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig- eller ingenjörsutbildning med inriktning mot Life Science. Det är meriterande om du också har erfarenhet av arbete inom läkemedelsbranschen, alternativt erfarenhet av forskning. Det är även meriterande med erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och försäljning men störst vikt kommer att läggas på potential.
Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du har ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Då tjänsten består av många olika delar, inklusive en del administration, är det även viktigt att du är strukturerad och har förmågan att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Har du erfarenhet av projektledning och att jobba mot deadlines ses det som positivt. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt.ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Johansson, HR Talent partner via: [ Email address blocked ]

Vi ser fram emot din ansökan! 

[ Link removed ] />

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201371012