SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till Randstad Engineering i Linköping jobb i Linköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Konsultchef till Randstad Engineering i Linköping på Randstad AB

Konsultchef till Randstad Engineering i Linköping

Randstad AB Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Randstad Engineering växer och etablerar sig i centrala Linköping. Vill du vara en av våra nyckelspelare på denna resa? 
Vi söker dig som vill arbeta i ett nytt team med fokus på att bygga nätverk med talanger, matcha och erbjuda rätt kompetens inom Engineering i rätt tid till såväl stora som små företag i branschen inom området Linköping, Norrköping och Jönköping. Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer, som tycker om att arbeta i team och att ta ett stort ansvar för hela processer? Då borde du söka rollen som konsultchef hos oss på Randstad Engineering i Linköping.  

Som konsultchef på Randstad Engineering kommer du att arbeta aktivt med att attrahera, anställa, utveckla och bygga ditt konsultteam. För att lyckas med detta krävs det  att man utvecklar och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer, och du förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare.  


kvalifikationer.

  • Det vi värderar högst är rätt inställning – vi söker dig som att delar våra värderingar och vill dela vår vision.
  • Du har eftergymnasial utbildning – vi ser gärna att du själv har ingenjörsutbildning i botten eller har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet.
  • Du har arbetslivserfarenhet främst inom personalledning eller specialistrekrytering.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi möter mycket människor med olika bakgrund.   
Personliga egenskaper
Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. 
Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet.


ansvarsområde.

I rollen som konsultchef kommer du att:
  • ha personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter, vilket innebär att du även arbetar med anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av konsulter
  • ha god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och kontinuerligt följa upp uppdragen hos dina kunder, samt skapa förutsättningar för att dina konsulter motiveras och utvecklas i sina roller
  • ansvara för uppdragsprocessen mot kund med uppdragsförfrågan, sökning, matchning och presentation av rätt kompetens, genomförande och uppföljning
  • arbeta med merförsäljning, search och kvalitetssäkrad rekrytering genom tester och referenstagning
  • aktivt bygga en kandidatnätverk med relevanta kandidater för vår verksamhet och förväntas hålla dig à jour med marknaden och trender inom Engineering.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201410422