Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till Randstad Care Stockholm jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till Randstad Care Stockholm på Randstad AB

Konsultchef till Randstad Care Stockholm

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Går du omkring och längtar efter ett jobb där du får utlopp för ditt stora intresse för människor?
Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”?
Trivs du dessutom bäst i miljöer där du får frihet under ansvar?

Bra! Då ska du läsa vidare - kanske är det precis just du som är vår nya kollega och viktiga pusselbit!

I rollen som Konsultchef hos Randstad Care har du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan av vårdpersonal på den lokala vårdmarknaden – med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan konsult och kund för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential.

Du jobbar i en nära dialog med både konsulter, som du har personalansvar för, och kunder som du både identifierar, säljer in bemanningslösningar hos, och utvecklar. Utöver en nära dialog med kunder och konsulter har du dina kollegor på Randstad Care och i koncernen i övrigt över hela Sverige, att hämta hjälp, energi, inspiration, kunskap och glädje hos.

Varför ska du jobba hos oss?

På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

Läs mer om oss: [ Link removed ]  
[ Link removed ] />
ansvarsområde.

  • Försäljning: Att ta kontakt med och bearbeta nya kunder och kontaktpersoner via telefon och mail, men även merförsäljning och relationsbyggande gentemot våra befintliga kunder och kontaktpersoner
  • Rekrytering: Helhetsansvar för rekryteringsprocessen med rekrytering, anställning och kontinuerlig uppföljning med både kund och kandidat under processens gång
  • Personalansvar: Ringa in konsulter och bemanna ut våra konsulter till olika uppdrag från dag till dag, medarbetarsamtal, lönesamtal och coachning av konsulter m.m.
  • Administration: Offerering, fakturering, tidrapportering m.m. 


kvalifikationer.

  • Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom personal, ekonomi, försäljning eller har arbetslivserfarenhet inom området. 
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter mycket människor med olika typer av bakgrund. 
  • Du har intresse att göra affärer och skapa goda relationer med dina konsulter och kunder. 


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13:e oktober. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer, där en del av urvalsprocessen sker digitalt. Vi ber dig därför ha uppsikt på din mail efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Rasmus Blomquist via: [ Email address blocked ]

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358633