Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till Poolia Jönköping! jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till Poolia Jönköping! på Poolia

Konsultchef till Poolia Jönköping!

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Poolia Jönköping växer så det knakar och vi söker nu en driven konsultchef internt hos oss! Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Jönköping. Du kommer bli en viktig del av ett driftigt och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Jönköping. Tjänsten har start till hösten och ansökningstiden ligger fram till vecka 33. Urval kommer ske löpande, men återkopplingen sker tidigast vecka 33. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som konsultchef kommer du att tillhöra vårt team i Jönköping och arbeta med flera av våra befintliga kunder inom tjänstemannasektorn i Jönköping med omnejd. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän. För oss är det viktigt att du är en relationsbyggare och önskar ett nära samarbete med våra kunder och konsulter. Rollen är varierande, där ingen dag är den andra lik. Du kommer främst fokusera på att bygga relationer och vara ett HR-stöd för våra konsulter men kommer också arbeta med att utveckla samarbetet med våra befintliga och nya kunder. Arbetsuppgifterna innehåller alltifrån personalplanering, lönesamtal, anställningsavtal och utvecklingssamtal samt regelbundna avstämningar/uppföljningar kring exempelvis konsultens mål och förväntningar. Det är även aktuellt med merförsäljning på våra befintliga kunder och möjlighet finns även att rekrytera till konsultverksamheten.

Vem är du?
Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera ett brett spektra av både kunder och konsulter samt för att kunna bidra till affärsområdets lönsamhet och tillväxt. Som person trivs du i ett högt tempo och har förmågan att snabbt skifta fokus beroende på situation. Du drivs av att sätta affärer, hitta lösningar och att uppnå och arbeta mot uppsatta mål. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt att du har erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter, meriterande är om dessa erfarenheter kommer från bemanningsbranschen.

Om verksamheten
På Poolia ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
•   Kollektivavtal
•   Tjänstepension
•   Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
•   Försäkringar
•   Marknadsmässig lön
•   Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Konsultchef till Poolia Jönköping!
Poolia Jönköping Heltid
Konsultchef till Poolia Göteborg!
Poolia Göteborg Heltidsanställd
Rekryteringskonsult till Poolia Jönköping
Poolia Jönköping Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60321