Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef till ALTEN Stockholm jobb i Stockholm på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef till ALTEN Stockholm på ALTEN Sweden

Konsultchef till ALTEN Stockholm

ALTEN Sweden Stockholm, Stockholms län Heltid


Personality / Commitment

Vill du arbeta i en varierande roll med fokus på försäljning, rekrytering och ledarskap? Har du dessutom ingenjörs-bakgrund? Sök då tjänsten som konsultchef till ALTEN

Som konsultchef jobbar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med kundkontakt och försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Hos oss blir du en viktig tillgång där du ingår i ett växande chefsteam där du har kollegor både i Stockholm men också i Europa. Teamet präglas av samarbete och kompetensutbyte.

Som konsultchef på ALTEN arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap vilket ger dig varierade dagar. Ditt fokus ligger på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och konsulter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministrationJob / Skills

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba mot olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Krav:
- Magister- eller masterexamen
- 1-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller företagande.
- Behärskar i både svenska och engelska professionellt i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen och om du har ett befintligt affärsnätverk inom Life Science industrin. 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Personal på ALTEN är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärsmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Hos oss får du möjligheten till att skapa ett stort affärsnätverk och flera spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor. Balansen mellan arbete och privatliv värderas högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Development Partner Kevin Jakobsson på [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD011041