Jobbet Konsultchef till Acceptus har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsultchef till Acceptus publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vill du utveckla och växa området interim management för att möta vårdsektorns behov i framtiden? Välkommen att söka rollen som Konsultchef till området Interim Management på Acceptus. Med visionen att arbeta för att förenkla vardagen i vårdrelaterade verksamheter inom hälsa, vård och omsorg arbetar Acceptus för att erbjuda behovsstyrt ledningsstöd och digitala tjänster. Vi söker dig som vill leda ett område som väcker respekt och intresse – Acceptus gör skillnad!

Om tjänsten
Som konsultchef till området Interim Management är du med din branscherfarenhet och ledarerfarenhet den som hittar och gärna skapar affärsmöjligheter för dina konsulter. Du matchar dina interima chefer till rätt uppdrag och på så vis skapar både ökad försäljning till Acceptus (som är ett bolag i tillväxtfas) samtidigt som du är med och utvecklar både vården och dina konsulter. Interimschefer från Acceptus axlar ledarskapet i en tillfällig situation som kan innebära att leda i förändring eller att vara chef på plats inför en rekrytering. Kunderna finns inom offentlig såväl som privat vård. I uppdraget ingår primärt att bredda kundbasen i Region Stockholm. Företagskulturen kännetecknas av service, kvalitet och hög utvecklingsvilja inom området ledarskap. I rollen som konsultchef rapporterar du direkt till VD och ingår i ledningsgruppen. Du som konsultchef ansvarar för anställda såväl som underkonsulter, samarbetar med nuvarande konsultchef och övriga säljteam, försäljningsansvarig som arbetar med införande och implementering samt systemförvaltning av e-tjänster och vårdinformationssystem.

Vem är du?
Vi söker dig som drivs av att utveckla och skapa affärsrelationer, för det krävs det att du är en säljdriven, affärsmässig och förtroendeingivande person med en god förmåga att segmentera marknaden för att bli effektiv i kundbearbetning samtidigt som du coachar dina interima konsulter. Vi ser att du är högskoleutbildad, du kommer med en vårdbakgrund med tidigare chefs- eller ledarerfarenhet alternativt har du en branscherfarenhet från management-/konsultbolag och arbetat med politiskt styrda organisationer. Meriterande är om du har erfarenhet från konsulttjänster generellt, projektledare och interims ledare mer specifikt. Som konsultchef på Acceptus är det av vikt att man har kunskap om upphandlingar, LoU samt inköpsregler med en förståelse för hur Sveriges kommuner och regioner fungerar.

Om verksamheten
Acceptus, företaget som fokuserar på ledarskap inom vård och omsorg, samt hälsa är väl etablerade på marknaden sedan 20 år och har en stark kundbas i region Stockholm. Acceptus är ett konsultföretag verksamt inom hälsa, vård och omsorg. Acceptus erbjuder konsulttjänster inom interim management och tjänster inom e-hälsa och digitalisering. Kunderna är verksamma inom offentlig såväl som privat vård. Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

57707

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till