Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Konsultchef sökes till Helsingborg jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef sökes till Helsingborg på StudentConsulting

Konsultchef sökes till Helsingborg

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Heltid
StudentConsulting i Helsingborg vill förstärka teamet med en konsultchef/kundansvarig! Brinner du för business, försäljning och ledarskap? – Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som arbetar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom rekrytering och bemanning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak.

StudentConsulting i Helsingborg har fått in flera spännande samarbeten och behöver därför förstärka teamet med en konsultchef/kundansvarig.

I rollen som konsultchef/kundansvarig arbetar du bland annat med;
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Avtalshantering
- Uppstart av nya samarbeten
- Resultatplan och orderboksförflyttning
- Daglig kundkontakt och utveckling av pågående samarbeten.
- Schemaläggning
- Avropshantering
- Kundmöten/konsultmöten onsite
- Personalansvar för dina konsulter
- Uppföljning av prestationer, utveckling, avveckling osv.
- Administration kopplat till dina konsulter och kunder.
- Rekrytering, introduktion samt övrig uppföljning av konsulter
- Problemlösning

Tjänsten är på heltid med start efter årsskiftet. Våra arbetstider är kontorstid, mån-fre 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom personal, försäljning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig.

Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet i en liknande roll. Har du erfarenhet från bemanningsbranschen ses det som extra meriterande. Du kanske arbetar i en roll som konsultchef men känner att du vill vidare i din karriär.

För att trivas hos oss och i rollen som konsultchef/kundansvarig ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Du älskar att bygga upp och förvalta relationer. Du bör vara initiativtagande och drivas av högt uppsatta mål. Du är en person som gärna tar egna initiativ, du vill leverera och du vågar. Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera efter rätt prioriteringar. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer. Det ställer höga krav på din kommunikationsförmåga. Du har tät dialog med dina kunder och rapporter vidare internt. Du kommer att arbeta i ett team bestående av affärschef, rekryterare, bemannningskoordinator, personaladministratörer, jobbmatchare och säljare.

Hos oss arbetar vi för laget framför jaget. Vi är ett oerhört starkt och glatt team som har vissa personliga egenskaper gemensamt. Vi är ödmjuka och värnar om varandra och om våra konsulter och kundsamarbeten. Vi alla brinner för att hjälpa våra kandidater ut i arbete, för att vårda och utveckla våra konsulter och kundsamarbeten. Vi är ambitiösa och tycker det är väldigt roligt att vinna och leverera över förväntan. För oss är det viktigt att arbeta med kvalité i alla delar av våra processer så kvalitetsmedvetenheten genomsyrar vårt arbete. Denna del är en förutsättning för att lyckas långsiktigt i rollen.

Vi ger alltid allt i det vi tar oss för vilket syns tydligt på vårt höga NPS-värde, vi har för 6:e året i rad branschens mest nöjda kunder. Vi är pålitliga och engagerade, en stabil partner för våra kunder och en trygg arbetsgivare för våra konsulter och kollegor.

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Helsingborg.

Du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i Nordvästra Skåne.

Är det kanske dig vi letar efter? Passa då på att söka tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta gärna Affärschef Jennie Lindholm på telefonnummer: 0702-74 32 17

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60344