Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef/Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef/Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö! på StudentConsulting

Konsultchef/Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Hej vår nästa kollega! Är du en driven, framåt och en kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av ledarskap, försäljning och service? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Vi ska nu förstärka vårt framgångsrika dreamteam i Malmö med ytterligare en kundansvarig/konsultchef. Du arbetar i nära samarbete med rekryterare, bemanningskoordinatorer, säljare, jobbcoacher och enhetens affärschef. Teamet kännetecknas av ett härligt gäng med stort driv och engagemang som älskar att uppnå resultat och mål. Vi värdesätter att ha roligt tillsammans, att peppa och inspirera varandra inom teamet är väldigt viktigt för oss.

Tjänsten är på heltid med tilltänkt start under november månad, tjänsten är tillsvidare och kommer inledas med en provanställning på sex månader. Våra arbetstider är kontorstid, mån-fre kl 8-17.

I rollen arbetar du bland annat med;

o Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten
o Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
o Nyförsäljning och merförsäljning
o Personalansvar för dina konsulter
o Uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal m.m
o Bemanningsplanering
o Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ex personal, försäljning, marknadsföring, ekonomi eller annan lämplig utbildning. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som ovan beskrivet, eller inom service, försäljning, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare ses det som meriterande. För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har ett stort intresse för näringslivet och är nätverkande. Du är trygg som ledare och har förmågan att inspirera människor omkring dig. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig. Vi söker dig som drivs av ledarskap, projektledning och att göra affärer, samt trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i Malmöområdet.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Sökord: Personal, Bemaning, Rekrytering, Kundansvarig, Konsultchef

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60198