Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef/Interim Manager inom Marketing and Communication jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef/Interim Manager inom Marketing and Communication på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Konsultchef/Interim Manager inom Marketing and Communication

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som Konsultchef/Interim Manager kommer du främst att arbeta med och ansvara för Jureks konsultuppdrag inom Marknad och Kommunikation. Det handlar ofta om specialistroller inom "marcom" vilket innebär att du bör ha kompetens om området från start. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med vår säljkår fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt ansvara för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och arbetar proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av konsulter.

Du kommer att hantera flera bemanningsprocesser parallellt i högt tempo där det krävs snabb leverans med hög kvalitet och du har daglig och fortlöpande kontakt med konsulter, kunder och kandidater.

I rollen som Konsultchef/Interim Manager kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom Marknad och Kommunikation. I samarbete med Sälj och Marknad är du också aktiv i att öka försäljning och kännedom om Jureks tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter, som till exempel kampanjer, seminarium, konsultaktiviteter och delta i nätverk. Du rapporterar till Head of Business Unit Marketing & Communication.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning och ett par års erfarenhet av marknadskommunikation samt har hög kompetens inom det digitala landskapet - och alla nya tjänster och roller som det erbjuder. Denna kompetens är ett måste för att lyckas i rollen. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen som Konsultchef hos oss är det viktigt att du:

- Har en hög social kompetens och förmågan att skapa förtroende
- Har ett intresse för affären
- Tar eget stort ansvar och är mycket lösningsorienterad
- Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

Du erbjuds
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom ekonomi, juridik, HR, marknad & kommunikation samt business support. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på [ Email address blocked ] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt affärsområde inom marketing & communication med en Konsultchef/Interim manager.
Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Interim Manager, Underkonsult, Marketing, Communication, Marknadskommunikation


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 20E247BE70984CA2BA31484391809F4C