Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsultchef för vårt utvecklingsteam inom mjukvara! jobb i Gävle på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsultchef för vårt utvecklingsteam inom mjukvara! på Syntronic

Konsultchef för vårt utvecklingsteam inom mjukvara!

Syntronic Gävle, Gävleborgs län Heltid

Vi söker en driven och engagerad Konsultchef till Syntronic Research and Development som vill driva vår utvecklingsavdelning inom mjukvara!

Syntronic Research & Development i Gävle växer! 

Vi är inne i en expansiv fas med många spännande uppdrag och nya kunder och behöver därför förstärka vårt bolag med en till chefskollega.

Arbetsuppgifter för dig som Konsultchef inom mjukvara:

I rollen som Konsultchef kommer du ha personalansvar för ett engagerat mjukvaruteam med tekniskt duktiga och vassa konsulter. Du kommer att vara den som arbetar med allt från coaching och stöttning i uppdrag till att hålla utvecklingssamtal och rekrytering.

Som Konsultchef hos oss har du en viktig roll gentemot våra kunder och arbetar aktivt med att utveckla våra tjänster och affärer, detta inkluderar bl.a. att ta ansvar för offertarbete och kundprojekt.

Som Konsultchef sitter du med i ledningsgruppen för Syntronic Research Development’s Gävlekontor och rapporterar direkt till kontorschefen.

Vi söker en Konsultchef som:

  • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom exempelvis Industriell ekonomi, datateknik eller liknande
  • Har några års erfarenhet av ledarskap
  • Har erfarenhet av produktutveckling med inriktning mot mjukvara
  • Kan uttrycka dig flytande på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i en projektintensiv verksamhet och har erfarenhet av att jobba med försäljning och haft kundkontakter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse, vill jobba nära kunden och har ett stort intresse för människor och ledarskap. Som Konsultchef behöver du vara målinriktad, prestigelös och engagerad i ditt arbete för att lyckas. 

Du är starkt affärsdriven och har en naturlig förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder och partners såväl som medarbetare. 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. 

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 23 januari. 

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1504376-327561