Jobbet Konsult mot automation till Sveriges attraktivaste arbetsgivare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsult mot automation till Sveriges attraktivaste arbetsgivare! publicerad av Academic Work

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu satsar AFRY på framtidens automation och digitalisering inom Life Science! Har du bakgrund inom automation och vill vara med på denna resa? AFRY, fd. ÅF/Pöyry, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum. Din framtida arbetsgivare besitter stor kompetens och lägger stort fokus på din egen utveckling. Som konsult kommer du primärt tillhöra AFRYs huvudkontor i Solna och bli en del av deras framgångsrika samarbeten, samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora Life Science-företagen. Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Academic Work söker för AFRYs räkning flera konsulter till sitt kontor i Solna. Som konsult kommer du erbjudas varierande arbetsuppgifter och du kommer arbeta både internt och externt i olika kundprojekt. Anledning till att vår kund behöver bli fler är för att de växer och är i behov av fler ingenjörer som kan bli en del av långsiktiga och spännande projekt inom läkemedelsbranschen.

På AFRY erbjuds du nära dedikerat samarbete med din konsultchef som är mycket väl insatt i området. Du kommer ha en karriär som innebär stora valmöjligheter och möjligheten till stort kontaktnät, då du träffar många olika företag inom branschen.
Du kommer påbörja din anställning via Academic Work och denna kommer initialt löpa på under 6 månader. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det därefter bli aktuellt att bli tillsvidareanställd av AFRY.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av Afry på sikt.

Arbetsuppgifter
Sagt från din framtida chef:

"Du får ingå i ett öppet och bra team med några av Sveriges bästa inom sina områden. Vi har bra stämning och kul tillsammans. Vi hjälps åt och delar på uppgifter och kunskaper. Vi har idag en god andel inhouseprojekt och ambitionen är att öka den ytterligare. Även de kollegor som sitter i uppdrag hos kund tar och får god hjälp av sina kollegor."

AFRYs kunder står inför stora förändringar som drivs av nya tekniska lösningar. Vi söker nu dig som vill vara med och göra skillnad. I rollen så kommer du arbeta med kollegor som primärt arbetar med automation, IS/IT för läkemedel, digitalisering, MES/MOM-system för tillverkning av läkemedel.

Projekten och arbetet drivs antingen in-house från AFRYs kontor
eller ute hos kund beroende på vad som är överenskommet. Dom arbetar med handledning och mentorskap för att man som ny medarbetare ska få en bra start.

Dom projekt som levereras varje år är projekt där design, konstruktion, instrumentering, komponentval, skåpleveranser, montageledning, driftsättningar samt framtagning av förfrågningsunderlag mm ingår. Din framtida sektion arbetar med förstudier, projekt, om- och tillbyggnationer och specialistuppdrag.
AFRY har ett stort antal erfarna medarbetare inom automation och du kan få
komma att jobba med kollegor från hela landet.

Det här är AfryAFRY kommer lägga stor vikt på att du med tiden ska trivas med det du gör och att du växer både som person och i arbetet. Därför erbjuds du en bred kompetensutveckling där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna och drivna AFRY-kollegor. Du arbetar i en inspirerande miljö med frihet under ansvar. På AFRY har man kul, och du omringas av positiva och drivna kollegor, något som alltid uppskattas av AFRYs kunder. Det är roligt att arbeta på AFRY!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har högskoleutbildning alt. YH mot automation.
• Du besitter goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation internt samt externt.

Meriterande är:

• Erfarenhet från automation inom processindustrin, gärna läkemedelsbranschen.
• Besitter dokumenterad erfarenhet av DCS-system (t.ex. Siemens PCS7 eller ABB 800xA) och/eller SCADA-system (Wonderware, WinCC, ABB) - Batchkunskap är speciellt efterfrågat.

Det är en fördel att ha B-körkort då det förekommer resor i tjänsten.

Det som är framgångsfaktorn för att lyckas hos oss är din egen drivkraft och motivation. Du är systematisk och har lätt för att trivas med nya förutsättningar.

Som person är du nyfiken och lyhörd, och ser detta som ett fantastiskt steg i din karriär. Du har ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att bygga relationer. Vidare ser vi att du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter samt frågar om det är något du inte förstår.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, med ambition att du sedan fortsätter långsiktigt hos AFRY.
• Placering: Solna, men du förväntas arbeta hos kunder som finns från Södertälje till Uppsala.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Afrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Afry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Dom skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Afrys bas är i Europa och affärerna och kunder finns över hela världen.

Referens

15045036-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till