Jobbet Life Science Konsult Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Life Science Konsult Göteborg publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad att ingå i ett aktivt kandidatnätverk för att öka dina chanser att hitta ditt nuvarande drömjobb? Om så ser jag fram emot att hjälpa dig rätt i ditt jobbsökande! Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor innan din spontanansökan. Varmt välkommen till Poolia Life Science Göteborg!

Om att vara konsult på Poolia Life Science
Att vara konsult på Poolia Life Science innebär att du är anställd hos oss – men har din arbetsplats ute hos våra Life Science kundföretag (framförallt hos våra globala kundföretag inom den medicintekniska- och läkemedelsbranschen) i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning omfattas du av Unionen kollektivavtal – något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi – varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner ofta arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning hos oss. Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia Life Science dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till oss och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia.

På Poolia Life Science får du som konsult bland annat:
• Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
• Personlig konsultchef
• Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
• Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
• Förmånsportal med starka erbjudanden

Om dig
Relevant universitetsutbildning inom Life Science på BSc till PhD nivå - gärna med någon typ av förankring till industrin - med stort engagemang att samarbeta för framtidens hälsa.

Om ansökningsprocessen
Vi kommer kontinuerligt gå igenom kandidatansökningar. När vi tror vi har ett konsultuppdrag som kan vara intressant för dig tar vi en inledande kontakt med dig med förhoppning att boka in ett personligt möte (alternativt en Skype-intervju) i närtid efter överenskommelse. Om du inte hör av från oss på ett tag tveka inte att kontakta oss då det ibland kan ta någon månad i det proaktiva matchningsarbetet.

Är du den vi söker? Vänta inte med din spontanansökan!

Referens

SE-48157

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till