Jobbet Konsult inom validering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Konsult inom validering publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Semcon Stockholm Industry jobbar med produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Våra uppdragsgivare är framförallt verksamma inom produktion och tillverkande industri, allra främst inom Life Science. Arbetet utförs antingen direkt på plats hos våra kunder eller i något av våra projekt, som drivs från Semcons kontor på Lilla Essingen eller vårt nya kontor som kommer att öppnas i Södertälje under hösten 2018. På Stockholm Industry är gemenskap och kompetensutbyte centrala delar för att alla ska trivas och utvecklas, vi anordnar därför nätverkande aktiviteter och träffar kontinuerligt.  
Vi vill nu förstärka teamet ytterligare med en konsult inom validering! 
Vi tror att du som har ett intresse för både teknik, människor och problemlösning kommer passa bra på Semcon. Trivs du dessutom i ett öppet klimat där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap kan Semcon vara rätta arbetsplatsen för dig.  
Rollen 
Som konsult inom validering kommer du att ta dig an uppdrag med stor variation hos våra spännande kunder. Uppdragen kan bland annat vara som valideringsledare i våra egna eller våra kunders projekt. På Semcon finns stora möjligheter att utvecklas och om du vill finns även möjlighet att utvecklas inom andra områden såsom exempelvis process eller projektledning.  
Din bakgrund 
Vi tror att du har universitets – eller högskoleutbildning och du har hunnit arbeta 2-3 år med validering, process och/eller kvalitet inom Life Science. Du har troligen även erfarenhet av att arbeta i projektform i tvärfunktionella grupperingar. 
Läs mer om varför du ska välja Semcon som arbetsgivare här.
 
Ansökan och kontakt
Välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor eller andra funderingar kring rollen vänligen kontakta Anna Nord på telefon 073-6827645. 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Referens

145447

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till