Jobbet Konsult inom validering, delprojektledning och installationssamordning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Konsult inom validering, delprojektledning och installationssamordning publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Vi på Semcon Södertälje Industry jobbar med produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Våra uppdragsgivare är framförallt verksamma inom produktion och tillverkande industri, allra främst inom Life Science. Under hösten 2018 kommer vi även att öppna upp ett nytt kontor i Södertälje vilket innebär nya intressanta kundsamarbeten men också att det finns möjlighet att utgå från antingen Södertälje eller vårt kontor på Lilla Essingen. Här är gemenskap och kompetensutbyte centrala delar för att alla ska trivas och utvecklas, vi anordnar därför nätverkande aktiviteter och träffar kontinuerligt. 
Vi vill nu förstärka teamet ytterligare med en konsult som vill ta sig an uppdrag inom validering, delprojektledning och installationssamordning!   
Vi tror att du som har ett intresse för både teknik, människor och problemlösning kommer passa bra på Semcon. Trivs du dessutom i ett öppet klimat där vi delar med oss av erfarenheter och kunskap kan Semcon vara rätta arbetsplatsen för dig.  
 
Din roll     
Som konsult på Semcon kommer du att arbeta inom projekt för våra kunders räkning, ofta i tvärfunktionella grupperingar med många olika typer av kompetenser. Tillsammans levererar ni projekt i form av nya eller förändrade anläggningar, och nya eller förändrade processer. Som konsult på Semcon finns även chans att pröva på andra typer av roller, exempelvis inom process eller produktion.
 
Din bakgrund     
Vi tror att du är utbildad civilingenjör eller liknande och att du har hunnit arbeta minst 2-3 år inom Life Science, samt har erfarenhet av att arbeta i projektform. Har du tidigare erfarenhet av installationsprojekt är det meriterande.  
Läs mer om varför du ska välja Semcon som arbetsgivare här.    
Ansökan och kontakt     
Välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor eller andra funderingar kring rollen vänligen kontakta Anna Nord på telefon 073-6827645.
Varmt välkommen med din ansökan!     

Referens

145446

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till