Jobbet Konsult inom Supply Chain Management i Västergötland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsult inom Supply Chain Management i Västergötland publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne växer med våra kunder i Västergötland! Vi söker därmed konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personligt och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom området. ValueOne jobbar med uppdrag på alla nivåer och ser en stark efterfrågan inom området.

Vi söker nu konsulter för följande roller
  • Projektinköpare
  • Logistikutvecklare
  • Supply chain-analytiker
Dina erfarenheter

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas inom Supply Chain Management. Oavsett hur långt du kommit i din karriär vill vi gärna lära känna dig. Vi letar efter dig som har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad samt har förståelse för att det ytterst är kundens behov som styr din vardag. Akademiska utbildningar så som civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker men vi vill även ha en dialog med dig som skaffat dig värdefulla kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi jobbar med uppdrag i hela Västergötland och ser därför helst att du är flexibel och mobil.

För kunds räkning söker vi just nu en supply chain-analytiker med minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat som analytiker och/eller controller. Dina kunskaper har du förvärvat inom ett större bolag eller som konsult. I uppdraget kommer du att arbeta med verksamhetsutvecklingsprojekt där du ansvarar för att kartlägga, inhämta, sammanställa och strukturera olika typer av information och data. Du analyserar, värderar och följer upp allt ifrån övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, kategori- och marknadsanalyser, leverantörs- och avtalsupplägg till order-, lager- och transportflöden. Uppdraget är tidsbegränsat och placerat i Göteborg.

Vi är även intresserade av seniora projektinköpare med flerårig erfarenhet av projektarbete och tekniskt inköp, gärna med grundkunskaper i LEAN. Rollen kräver utbildning på högskolenivå. Arbetet innebär arbete med urval av leverantörer och identifiering av nya i nära samarbete med produktutveckling inklusive ansvar för tidplan och kravställning. Kontinuerlig uppdatering av status i projekten ingår samt uppdatering av artikeldata.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickar du via vår hemsida: www.valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning sker efter hand. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070-786 80 99

Sökord: inköp, projektinköp, purchaser upphandlingar, logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg Supply chain analytiker

Referens

valueone777

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till