SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Konsult inom Supply Chain Management i Skåne på ValueOne

Konsult inom Supply Chain Management i Skåne

ValueOne Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne växer med våra kunder i Skåne! Vi söker därmed konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personligt och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom området. ValueOne jobbar med uppdrag på alla nivåer och ser en stark efterfrågan inom området.

Vi söker nu konsulter för följande roller:

  • Demand och Supply planner
  • Operativ inköpare
  • Projektinköpare
  • Strategisk inköpare
  • Category Manager
  • Logistikutvecklare
  • Logistikkoordinator

Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas inom Supply Chain Management. Oavsett på hur långt du kommit i din karriär vill vi gärna lära känna dig. Vi letar efter dig som har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad samt har förståelse för att det ytterst är kundens behov som styr din vardag. Akademiska utbildningar så som civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker men vi vill även ha en dialog med dig som skaffat värdefull erfarenhet genom arbetslivserfarenhet. Vi jobbar med uppdrag i hela Skåne och ser därför helst att du är flexibel och mobil.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickar du via vår hemsida: [ Link removed ]  Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning kommer att ske efter hand. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Widmark tel 070 786 80 99 alternativt 010 3322920.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone510