Jobbet Konsult inom nätverk och kommunikation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsult inom nätverk och kommunikation publicerad av Atea

Heltidsanställd
Skara

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea i Skara fortsätter att växa och just nu söker dig som vill jobba som konsult med fokus på nätverk och kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

'På Atea gäller frihet under ansvar och det finns en möjlighet att planera sin egen vardag. Det är kul att gå till jobbet när man vet att arbetsuppgifterna är varierande, och att man har stöttning från både kompetenta kollegor och bra chefer. Här är det tillåtet att göra fel för att hitta lösningar och det finns gott om utvecklingsmöjligheter.' – Tom Lindhlom, Systemkonsult inom kommunikation.

Din roll i laget
I rollen som konsult inom nätverk och kommunikation kommer du att hjälpa kunder med att implementera och designa nya nätverk samt förvalta befintliga nätverk. Som konsult blir du involverad i diskussioner hos våra kunder om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du arbetar med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina huvudsakliga uppgifter: 

  • Implementera, designa och förvalta nätverk
  • Leda kunden till de bästa lösningarna inom kommunikationsområdet
  • Arbeta i linje med kundens strategi och verksamhet

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Du är tillmötesgående och lyhörd mot kunden och gör ditt yttersta för att kunden ska var nöjd. Med ditt strategiska tänk ser du sakers långsiktiga betydelse och du anpassar dina handlingar till det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kompetens:

  • Ha arbetat några år med nätverk och kommunikation
  • Ha goda kunskaper inom switchning och routing
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Martinsson, konsultchef, via joakim.martinsson@atea.se alternativt telefonnummer 0511 - 37 65 29. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Referens

190669

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till