Jobbet Konsult inom dagvatten till Sweco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konsult inom dagvatten till Sweco publicerad av Academic Work

Full-Time
Gävle

Arbetsbeskrivning

Att ta hand om dagvattnet är en viktig del för att undvika översvämningar och föroreningar kopplade till byggandet av framtidens hållbara städer. Sweco skapar lösningar för att leda bort och rena överflödigt vatten, exempelvis genom lokala, innovativa dagvattenlösningar. Nu söker vi dig som brinner för samhällsbyggnad och vill vara med och och forma framtidens städer och infrastruktur kopplat till planering av nya vägar och järnvägar.


Om tjänsten
Gruppen du kommer tillhöra består idag av 8 personer med blandade erfarenheter och kompetenser. Idag är det en person som arbetar med dagvattenutredningar varav vi söker en konsult som kan stötta upp i arbetet.

Du erbjuds

• Ett arbete där du bidrar till uppbyggnaden av framtidens samhälle och får bidra till planeringen i ett tidigt stadie
• Att ta plats i en stöttande och välkomnande grupp med god teknisk kompetens inom ledningsprojekteringar
• Goda möjligheter att kunna bli anställd direkt på Sweco efter ca 6 månader, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som konsult på Sweco kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av utredningar och beräkningar för att undersöka dagvattnets påverkan på omgivande mark. För att sammanfatta dina utredningar kommer du slutligen sammanställa dina analyser och beräkningar i skriftliga rapporter.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial examen som VA- ingenjör eller motsvarande
• Har goda kunskaper svenska då det krävs i dokumentation och rapportskrivning

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult inom branschen, gärna i uppdrag kopplade till dagvattenutredningar.

Som person uppvisar du en stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och är mån om att göra dem noggrant. Du har ett intresse för att uttrycka dig i skrift och drivs av att göra tekniska utredningar.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Gävle
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Alice Brinkhagen.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Referens

15041351-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till