Jobbet KONSULT / PROJEKTLEDARE INOM MJUKVARA FÖR SUPPLY CHAIN har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KONSULT / PROJEKTLEDARE INOM MJUKVARA FÖR SUPPLY CHAIN publicerad av COMCUBE

Sista ansökningsdag idag
Full-Time
Lund

Arbetsbeskrivning

Vi söker omgående en affärsmässig och engagerad konsult/projektledare. PipeChain är ett växande produktbolag som utvecklar och levererar molnbaserade lösningar inom Supply Chain. Med 45 anställda, högt i tak och korta beslutsvägar vågar vi påstå att varje medarbetare gör skillnad och blir synlig i organisationen. Vi erbjuder arbete i ett välmående bolag med trevliga kollegor och stimulerande projekt. Bland våra kunder finns flera stora globala koncerner vilket innebär att våra projekt ofta har en internationell koppling samt komplex och mycket intressant karaktär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Projektleda införande av våra helhetslösningar hos nya kunder
  • Driva kunddialogen kring processer och integrationslösningar på såväl detalj- som konceptnivå
  • Projektleda tilläggsprojekt hos befintliga kunder
  • Driva och ansvara för dialogen med befintliga kunder gällande möjliga processförbättringar med hjälp av våra lösningar
  • Delta i aktiviteter inom ”pre-sales”, produktutveckling och affärsutveckling
  • Utbilda i vår mjukvara

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor på Gastelyckan i Lund. Du ingår i ett team om 6 - 7 konsulter och rapporterar till vår affärsområdeschef. Våra kunder finns både i Sverige och internationellt varför körkort och en privat situation som medger visst resande är nödvändigt. Vi uppskattar antalet resdagar med övernattning till ca 10 per år.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är civilingenjör (eller dig med annan adekvat akademisk examen) och som har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet. Troligen arbetar du som konsult idag inom ERP, EDI eller Supply Chain alternativt sitter du på kundsidan och arbetar med Supply Chain inom inköp, produktion eller distribution. Erfarenhet av att projektleda systemimplementationer är meriterande liksom erfarenhet av Cloud/Saas-lösningar. Du har lätt för att uttrycka dig och kommunicera och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Vidare är du van vid styr- och projektgrupper och är duktig på att omvandla processer och behov till konkreta förslag och lösningar.

Personlighet

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och målmedveten. Du har ett strukturerat arbetssätt och brinner för att hitta lösningar på Supply Chain utmaningar samt har lätt för att engagera och entusiasmera både kunder och kollegor. Du är tydlig, lyhörd, uppmärksammar och följer upp nya kundbehov samt ser det som självklart att hitta bästa möjliga lösningen för kunden. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, [ Email address blocked ] , 0705-540 342 eller Helena Fransson 0705-540 504, som hjälper oss i detta uppdrag. Vi arbetar med löpande urval. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk:[ Link removed ]

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

PipeChain is a privately owned, Swedish headquartered company with more than 300 active customers in over 20 countries with more than 10,000 system users. The company was founded in 1999. Our product is a cloud-based service that provides maximum connectivity and visibility of the supply chain, alerting the right parties to any possible delivery problems with assuring that supply meets demand. The service supports efficient collaboration processes like forecasting, order fulfillment and delivery. PipeChain enables both customers and suppliers to work towards the same KPIs, making it easier to measure and improve the processes in the supply chain. For more information please visit www.pipechain.com.

Referens

355363

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till