Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktionschef till LKAB Mekaniska jobb i Kiruna på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktionschef till LKAB Mekaniska på Bravura

Konstruktionschef till LKAB Mekaniska

Bravura Kiruna, Norrbottens län Heltid

Är du en erfaren ledare och vill vara med att utveckla ett ledande bolag? Då kan du vara LKAB Mekaniska nya konstruktionschef!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LKAB Mekaniska.

Om företaget

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och företaget befinner sig mitt i en stark tillväxtfas. De har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. De arbetar även med helhetsprojekt, där de är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Företaget finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter cirka 325 år 2021.

LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. LKAB förser världen med morgondagens resurser och leder omställningen av deras industri mot en hållbar framtid. Läs gärna mer på www.lkab.com.

Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktionschef erbjuds du stor handlingsfrihet och möjligheten att arbeta i varierande projekt med olika arbetsuppgifter mot några av de främsta företagen inom svenska industri.

Du är delaktig i planering och uppföljning av projekt och kommer spela en viktig roll i förändringsarbeten som LKAB Mekaniska står inför.

Vidare har du personalansvar för sex konstruktörer och två projektledare. Personalen befinner sig i Luleå, Malmberget och Kiruna. Eftersom inte alla i personalen befinner sig på samma plats tror vi att du ser det som en spännande utmaning att skapa god samhörighet och inspirera alla i teamet att vara delaktiga och arbeta för företagets framtidsvisioner.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av ledarskap
• Erfarenhet av konstruktion, bygg- eller stålindustrin är meriterande
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

För att trivas i rollen som konstruktionschef är det viktigt att du motiveras av mål och vill vara delaktig i den omställning/förändring som LKAB Mekaniska står inför. Det är viktigt att du är en kommunikativ, strukturerad och inkännande ledare som kan bygga goda relationer samt inspirera andra för att tillsammans kunna driva arbetet framåt.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: LKAB, LKAB Mekaniska, mekanik, konstruktion, konstruktör, chef, ledare, ledarskap, konstruktionschef, gruppchef, personal, personalansvar, budget, ekonomi, utveckling, utvecklingsarbete, framtid, heltid, rekrytering, Norrbotten, Kiruna, Malmberget, Luleå

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3570601