Jobbet Konstruktörer till Sweco! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktörer till Sweco! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Nyköping

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett arbete som gör skillnad? Brinner du för tekniska lösningar? Nu söker vi juniora konstruktörer till Sweco Industry i Nyköping. Det här är en tjänst för dig som vill arbeta med maskinkonstruktion hos ett företag i framkant. Du kommer att arbeta hos Swecos kunder i regionen. Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker flera mekanikkonstruktörer till Sweco Industry i Nyköping. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco Industry. Uppdraget kommer att vara på heltid tillsvidare.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och raknas som drömarbetsplatsen bland unga ingenjörer. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang, vilket du kan bli en del av. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär.

Som konsult inom mekanikenheten kommer du få möjlighet till ett varierande och spännande arbete i projekt hos ett ledande företag inom svensk industri. Dina uppdrag kommer att vara inriktade mot konstruktion.

• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör på Sweco Industry kommer du att arbeta hos flera kända industriföretag. Mycket av arbetet kommer utföras på plats ute hos kunder. Du kommer att arbeta hos Swecos kunder i regionen. Vanligt är att man arbetar i projektform, där du kommer att få möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna ingenjörer. Här får du möjlighet att bli en del av ett starkt internationellt företag där utvecklingen inte tar stopp. Swecos värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar vilket återspeglar sig i deras erbjudande där du kommer att arbeta med branschens senaste teknik och hjälpmedel.

Du kommer till exempel att:

• Arbeta med maskinkonstruktion
• Arbeta i 3D-modelleringsprogram som Inventor, Solidworks eller PDMS
• Rita upp processcheman för verksamheter
• Sköta upphandlingar och ta fram underlag för att få fram offerter

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en kandidat- eller magisterexamen inom mekanik, mekatronik eller motsvarande
• Har goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver det
• Har erfarenhet av 3D Cad i till exempel Inventor, SolidWorks eller PDMS

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av beräkningar i till exempel ANSYS, CAEPipe eller Flowmaster
• Har erfarenhet av verkstads-, stål-, fordons- eller processindustrin
• Har B-körkort

Som person söker vi dig som är initiativtagande, positiv och har ett eget driv. Du har god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor då du kommer arbeta nära i team. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Vidare ser vi att du är en problemlösare som gillar att sätta dig in i arbetsuppgiften, arbetar fokuserat och med målfokus för att göra det bästa för att hitta lösningen. Eftersom du kommer vara ny i rollen ser vi också att du är prestigelös och har intresset för att sätta dig in i uppgifter för att utvecklas och lära dig mer av rollen.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående, enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Nyköping med omnejd
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Sweco är ett företag som planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Referens

15019676-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till