Jobbet Konstruktör till växande Väderstad AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Konstruktör till växande Väderstad AB publicerad av TNG

Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning

För dig som är ingenjör och vill arbeta som konstruktör inom växande och innovativa Väderstad.

Är du ingenjör och vill arbeta som konstruktör i ett framgångsrikt och innovativt företag? Vill du ha ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! I rollen som konstruktör blir du en viktig medlem i våra utvecklingsprojekt och får vara med från idé, konceptutveckling till färdig maskin. Då vi utökar vår avdelning inom system och certifiering med ytterligare medarbetare söker vi nu dig som vill arbeta i ett företag i stark utveckling och framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Väderstad AB får du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling. Du tillhör en utvecklingsavdelning med totalt 140 engagerade och kompetenta medarbetare. 

På Väderstad AB får du verka i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. De grundläggande värderingarna för oss är att sätta kunden främst, att inget är omöjligt, att alla kan och vill växa samt att visa respekt för individen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Systemdesign och simuleringar
  • Utveckling av hydraulsystemen på våra maskiner
  • Medlem i olika utvecklingsprojekt
  • Medverka i utvecklingsprojekten från idé till färdig maskin
  • Produktvård
  • Framtagande av produktionsritningar och installationsteknik
  • Kontakt med leverantörer och kunder

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till chefen för System and Certifiering och ingår i en grupp med ett tiotal medarbetare, med kompetenser inom bland annat hydraulik, strömningsmekanik och lagkrav. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom området gärna med kunskaper inom hydraulik och mekatronik. Har du jobbat några år med hydraulikkonstruktion är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i 3D- CAD. Vi arbetar i Creo och PDM-Link. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi söker dig som är innovativ, konceptuell och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Vidare har du ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du är ambitiös och vill kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

6C5B7CFBB49C4147A9C6239BF4BC600F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till