Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör till S&L Access Systems i Västerås jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör till S&L Access Systems i Västerås på Norén & Lindholm

Konstruktör till S&L Access Systems i Västerås

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

Vill du vara med och ta vindkraftsindustrin till nästa nivå?
Vi bygger en unik kran till vindkraftsindustrin som ökar effektiviteten vid nyinstallation samt service med minimal miljöpåverkan. Vår kran når nya högre höjder och lyfter tyngre än dagens kranar vilket är en förutsättning för att växa vindkraftsindustrin. Vi är i en expansiv fas med ett väl etablerat nätverk av partners som är en viktig del i vår produktutveckling. Våra huvudägare Stena AB samt Vestas Wind Systems A/S ger oss både en finansiell långsiktighet samt kommersiell och teknisk expertkunskap.

Nu söker vi en konstruktör som vill vara med och utveckla S&L Access Systems till en ledande krantillverkare för vindkraftsindustrin globalt. Vårt mål är att inom kort vara ledande inom industrin internationellt. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss
S&L Access Systems tillhandahåller och utvecklar högteknologiska produkter för nyinstallation samt service av vindkrafttorn. Vi har kontor i Göteborg, Västerås och Örnsköldsvik. Vi är ett Green Tech-bolag som bidrar till energiomställningen genom att göra vindkraftsindustrin än mer effektiv och vara betydande för den framtida energiförsörjningen. Konstruktionen av vår kran bygger på modularisering i kombination med höghållfast stål vilket ställer stora krav på innovation och tekniskt kunnande av alla inblandade. Förutom den svetsade strukturen består vår kran av en mängd elektriska, hydrauliska och mekaniska komponenter.

Stena AB är en av Sveriges största familjeägda koncerner som satsar stort inom energiomställning och är även en av Sveriges största vindparkägare. Vestas Wind Systems A/S är världens största tillverkare av vindkraftverk. Tillsammans med S&L Access System som står för innovation och entreprenörskap är detta en perfekt grund för att kunna förse vindkraftsindustrin med ny revolutionerande teknik. Vill du veta mer? Besök vår hemsida [ Link removed ]

Vi erbjuder
Som konstruktör kommer du att ingå i vårt konstruktionsteam med uppgiften att omvandla vår prototyp till färdig produkt och förbereda för serieproduktion samt kontinuerligt vidareutveckla och ta fram nya produkter. Vår R&D-avdelning består av mycket skickliga medarbetare, alla drivna av målet att utveckla produkter för att mer effektivt, högre och tyngre kunna lyfta komponenter för vindkraftsindustrin med minimal miljöpåverkan. I rollen ges en möjlighet att få vara med och göra vindkraftsindustrin ännu grönare. Vår R&D-avdelning är baserad i Västerås och leds av vår CPO, Michael Strandberg.

Rollen
Vår kran är uppbyggd av moduler gjorda av höghållfast stål. Din roll blir att utveckla flera olika moduler med en gemensam faktor; svetsning tillsammans med mycket snäva toleranser och att implementera ny teknik i en konservativ bransch. Det krävs en skicklig konstruktör med förmåga att arbeta tätt tillsammans med vårt produktionsteam samt våra partners för att skapa en konkurrenskraftig och banbrytande produkt. Du kommer vara delaktig tillsammans med vår inköpsavdelning att leta efter leverantörer, utvärdera erbjudanden och koncept. Vi använder Solid Works som vårt designverktyg.

Som konstruktör hos oss:

  • Tillsammans med ditt team är du delaktig i utvecklingsprojekten, från idé till färdig produkt. I mindre projekt kan det också vara du som leder och koordinerar dessa.
  • Du arbetar med produktvård och komponentutveckling.
  • Du bidrar till att effektivisera och utveckla metoder, rutiner och arbetssätt inom ditt område.
  • Du kommer att fokusera på produktutveckling men också bidra till våra konceptutredningar för att stödja framtida utveckling av produkter.
  • Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor inom inköp, service och den kommersiella avdelningen.

Med andra ord kommer du att stärka S&L Access Systems konkurrensfördelar genom att förstå och hantera de kommersiella och tekniska behoven som krävs för att stödja vår resa.

Om dig
Vi letar efter tre nyckelfaktorer: färdigheter, passion och förmåga att tänka innovativt. Lika viktigt är att du har passionen och drivet att lösa de lite klurigare utmaningarna och den personliga drivkraften att få saker gjorda som individ och som ett team.

Hos oss kommer du ges stor möjlighet att vara med att påverka och beslutsvägarna är korta, vi ser därför gärna att du tillförskaffat dig ett antal års erfarenhet inom yrket. Vi tror att du har några års erfarenhet av svetsade konstruktioner och att du har varit en del av ett team med fullt ansvar för utvecklingen av nya produkter. Vi värdesätter integritet, förmåga samt vilja att lära av tidigare erfarenheter, att ha ett positivt och flexibelt tankesätt. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift både på svenska samt engelska. Du är en lagspelare vilket är en nyckelfaktor bland våra anställda då teamet och partnerskapet står i fokus för oss.

I vår satsning har vi redan fyra konstruktörer på plats men vi söker nu fler. Om du har några års erfarenhet och vill jobba med grön energi i ett team av experter är det dig vi söker! 

Placeringsort
Tjänstens placeringsort är Västerås med tillsättning så snart som möjligt.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] snarast. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2321