Jobbet Konstruktör till Marco i Ängelholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Konstruktör till Marco i Ängelholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Ängelholm
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som konstruktör på det marknadsledande företaget VPG som tillverkar kundanpassade lyftbord?

Vi söker nu dig som vill arbeta som konstruktör på Vertical Positioning Group i Ängelholm. Du får möjlighet att arbeta på ett tillverkande företag där du arbetar nära produktionen och har chans att snabbt få feedback på dina tekniska lösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ta möjligheten att arbeta på det marknadsledande företaget Vertical Positioning Group (med varumärkena som Marco, Hymo, Jihab och Saxon) som tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet. Applikationsområden för deras lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. Här kommer du arbeta i en bred roll som innefattar konstruktion, produktionsberedning och framtagande av dokumentation kopplat till produktionsordern.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Konstruera kundanpassade lyftbord med tillbehör
  • Ansvara för hela den produktionsberedande processen (framtagning av ritningar (SolidWorks), orderberedning i deras Excelbaserade konfigureringsprogram, beredning i MPS-system, produktionsberedning i affärssystemet (iScala)). Även framtagning av användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter.
  • Säkerställa att produkterna uppfyller grundläggande krav enligt specifika standarder.
  • Delta i utvecklingen av arbetsmetoder.
  • Ansvara för att se till att underlagen genereras inom givna tidsramar.
  • Arbetet sker ofta i projektform. Du kommunicerar och samarbetar med personer från olika avdelningar internt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 105 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 15 personer. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Har minst en 4-årig gymnasial, teknisk utbildning med inriktning på maskin. Det är meriterande om du har en högre utbildning inom maskinteknik.
  • Har goda kunskaper inom maskinkonstruktion och har en grundläggande kunskap gällande hållfasthetsberäkningar. Det är meriterande om du har erfarenhet som mekanikkonstruktör och det är även meriterande om du har erfarenhet av produktionsberedning. Kunskaper inom el och/eller hydraulik är även ett plus. Vidare är det även en fördel om du har arbetat praktiskt i en tillverkande verksamhet, som montör eller liknande.
  • Har erfarenhet av arbete i något CAD-program och det är meriterande om du erfarenhet av SolidWorks. Dina kunskaper i Excel är goda.
  • Talar och skriver svenska och då rollen som konstruktör innefattar internationella kontakter kräver arbetet att du även känner dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ till sättet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

84F6150B32EB4D2E873A17577E77AA79

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Lagerarbetare Helsingborg Randstad
Servicemontör till Dustcontrol Helsingborg Säljpoolen
Extraarbete som processoperatör Klippan Essentia Protein Solution

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till