SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör för husvagnar/husbilar till KABE jobb i Tenhult på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Konstruktör för husvagnar/husbilar till KABE på Framtiden

Konstruktör för husvagnar/husbilar till KABE

Framtiden Tenhult, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du ett intresse för husvagnar och husbilar? Skulle du vilja vara en del i Sveriges mest anrika produktion av dessa? Är du en duktig konstruktör så är detta en roll som passar dig!

Om tjänsten
I rollen som konstruktör hos vår kund kommer du att förse produktion med underlag för serietillverkning. Jobbet är självständigt med sina delar som är bl.a. inredning för modeller men samtidigt i team med el- och stomme konstruktörer. Man producerar modeller och arbetar i programmet Creo Elements. Arbetet innebär både nykonstruktion och modifiering.

Du som söker
Vi söker dig som är kreativ, lösningsfokuserad och självständig i att våga ta egna beslut för produktionens bästa. Som konstruktör hos vår kund så behöver man ha relevant högskoleutbildning alternativt yrkeshögskoleutbildning. Ytterligare personliga egenskaper som önskas är att man är energirik och kommunikativ då det kan bli mycket kontakt direkt med produktionen för att t.ex. lösa problem som uppstår. Vidare så behöver du vara prestigelös och strukturerad.

Checklista:
• Relevant teknisk högskole alt KY/YH utbildning
• Mycket goda kunskaper i CAD
• Svenska & engelska i tal & skrift
Meriterande:
• Erfarenhet av konstruktionsarbete
• Erfarenhet av Creo Elements

Om KABE
Du erbjuds som konstruktör hos vår kund en tjänst där man är arbetar nära produktionen. Man får möjlighet att se det man konstruerar fysiskt i form av inredning i husbilar och husvagnar. Man erbjuds även ett omväxlande och innovativt teamarbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar hos denna kund. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos KABE.
Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Tenhult
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt överenskommelse

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000123512648