Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Konstruktör till Emhart Glass i Sundsvall job in Sundsvall at Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Konstruktör till Emhart Glass i Sundsvall på Stegra Rekrytering AB

Konstruktör till Emhart Glass i Sundsvall

Stegra Rekrytering AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Nu söker vi dig med ett stort tekniskt intresse som vill tillhöra en global verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter där du arbetar med produktutveckling, konstruktion och ritningsframtagning för att utveckla framtidens glasformningsmaskiner.Om kunden

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat deras högteknologiska glasformningsmaskin. Bucher har en internationell prägel då de är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien.

Buchers svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro. I Sundsvall arbetar ca 140 personer och för den här tjänsten tillhör du konstruktionsavdelningen. Här får du möjligheten att tillhöra en stor internationell verksamhet där varje roll gör sitt avtryck och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Om rollen

I rollen som Konstruktör arbetar du med konstruktion och utveckling av företagets produkter. Du arbetar i olika typer av avancerade projekt och det är vanligt att du hantera flera projekt samtidigt. Du ansvarar för att utveckla, dokumentera, verifiera och validera tekniska lösningar enligt en fastställd specifikation.

Du arbetar med konstruktion av maskindetaljer, underhåll av befintligt ritningsunderlag, analys samt utvärdering av förfrågningar på förändringar. En stor del av arbetet utför du i CREO och Windchill. I utvecklingsprojekten är det högt fokus på kostnadseffektivisering och förbättringar av befintliga produkter och i alla projekt vill vi att du bidrar och stöttar med ditt tekniska kunnande.

Det är mycket att göra på produktionsenheten i Sundsvall så du behöver vara beredd på att kavla upp ärmarna och hantera och prioritera de viktigaste uppgifterna först. Du kommer att hantera kundanpassningsprojekt och utvecklingsprojekt samtidigt som du behöver vara beredd på att ett stopp i produktionen kan resultera i omprioriteringar om din tid.

Din profil

Du har ett stort tekniskt intresse och antingen eftergymnasial utbildning med tekniskt inriktning eller några års arbetslivserfarenhet inom industrin. Du har kunskaper eller ett intresse för produktutveckling, konstruktion och ritningsframtagning med kännedom om CREO eller liknande modelleringsverktyg.

Du är noggrann och strukturerad med ett driv att komma framåt. Du är trygg nog att arbeta självgående med egna projekt samtidigt som du arbetar aktivt tillsammans med dina kollegor för att hitta den bästa lösningen på komplexa problem. I det dagliga arbetet förekommer även kontakt med externa kunder och leverantörer.

Flytande engelska i tal och skrift är ett krav då både ritningar och manualer samt merparten av den skriftliga kommunikationen inom koncernen görs på engelska. Pratar du svenska är det ett plus.

Krav för tjänsten
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller några års arbetslivserfarenhet inom området
  • Kunskaper inom Word och Excel
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom konstruktion eller inom produktutveckling
  • Utbildning eller erfarenhet inom CAD-system, tex CREO eller Windchill
Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltidstjänst under dagtid. Enstaka resor i tjänsten kan krävas.

Ort: Sundsvall

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som går vidare bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Konstruktör till Emhart Glass i Sundsvall
Stegra Rekrytering AB Sundsvall Heltidsanställd
kundcentermedarbetare till SEB pension och försäkring
SEB Pension och Försäkring AB Västernorrlands län - Sundsvall Heltidsanställd
Ej angett
Montörer till Valmet
Uniflex Västernorrlands län - Sundsvall Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: stegra89