Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör till Elitkomposit i Uddevalla jobb i Uddevalla på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör till Elitkomposit i Uddevalla på Randstad AB

Konstruktör till Elitkomposit i Uddevalla

Randstad AB Uddevalla, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med oss på vår spännande resa och konstruera avancerade produkter i polymera material till högteknologiska branscher? Vill du arbeta i kundprojekt för stora bolag inom  bl.a. rymd- och flygindustrin, förnyelsebar energi m.fl.? Vill du få möjlighet att arbeta i ett bolag som är ledande inom komposit och som arbetar med de mest avancerade produkterna för det mest krävande och avancerade kunderna?


ansvarsområde.

Hos Elitkomposit får du arbeta med spetsteknologi och möjlighet att från början lära dig att bli specialist inom polymera material och konstruktion samt att arbeta i en organisation med mycket korta beslutsvägar. Som kompositkonstruktör på Elitkomposit är du del av ett brett och utvecklande arbete som innefattar allt från att konstruera produkten tillsammans med kund, via framtagning av verktygs- och laminatunderlag, till att optimera produkten och produktionen. All utveckling och tillverkning inklusive verktygsframtagning sker på plats vilket gör att ledtiderna är korta och du får snabb återkoppling på ditt arbete. Du kommer att ingå i en grupp med en handfull mycket engagerade och utvecklingsdrivna ingenjörer som hela tiden utmanar varandra att fortsätta ta steg framåt. Hos oss får du vara med och driva kundprojekt från första mötet med kund till slutlig produktion. Du rapporterar till vår Utvecklingschef. 


arbetstider.

 
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Uddevalla.


kvalifikationer.

 För att lyckas i arbetet tror vi att du :
  • Har en MSc eller BSc maskiningenjör gärna med inriktning mot material och komposit eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Har ett stort tekniskt driv och god förmåga att sätta dig in i komplexa system 
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datorkunskaper och cad erfarenhet
Har du erfarenhet inom kompositkonstruktion/beräkning eller akademisk kompositutbildning ser vi det som meriterande. Bra kunskaper att ha med sig in i rollen är också kunskap inom form- och läge, samt kunskap om automation. 
Som person är du driven och har en mycket god kommunikativ förmåga, du tycker om att samarbeta i en prestigelös och platt organisation med såväl interna som externa kontakter.


ansökan.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Susanne Lindman, 072-988 94 29. Ladda upp din ansökan senast 16 januari 2022 på randstad.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201370354