Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör till Biogas System Nordic AB. jobb i Sunne på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör till Biogas System Nordic AB. på Professionals Nord Rekrytering AB

Konstruktör till Biogas System Nordic AB.

Professionals Nord Rekrytering AB Sunne, Värmlands län Heltid

VI JOBBAR HÅRT FÖR EN HÅLLBAR MILJÖ

Energiproblematiken är tveklöst en av de faktorer som påverkar vår miljö allra mest. Forskare världen över brottas dagligen med frågor kring varifrån vi ska hämta vår framtida energi och hur vi med ny teknik och effektivare metoder ska få den att räcka längre. BIOGAS SYSTEMS utvecklar lösningar för nyttjande av biogas. Vi är en stark och erkänd aktör med erfarenhet och resurser för biogashantering inom alla tänkbara områden och applikationer.

Som konstruktör med CAD-vana kommer du att arbeta med i olika typer av projekt. Vill du bidra till gemensam framgång för den tekniska avdelningen på Biogas System Nordic AB så har du hittat rätt. Biogas System Nordic AB söker nu en driven konstruktör/ritare! 

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Biogas System Nordic AB räkning en Konstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Biogas System Nordic AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ] .

Du erbjuds:

  • Stora karriärmöjligheter 
  • Frihet under eget ansvar 
  • Vara med att utveckla verksamhetens riktning och resultat 

Arbetsuppgifter

  • Vård av befintligt underlag samt framtagning av nya projekt 
  • Projektera för nya helhets lösningar 
  • Framtagande av ritningar för montage 

Vi söker dig som:

Har relevant utbildning alternativt reell kompetens inom konstruktion/ritning. Du har erfarenhet av Solid Works 3D samt AutoCAD, inom VVS är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett genuint intresse för att driva dina projekt självständigt med framgång. Du har hög arbetsmoral som gärna strävar efter att få växa med företaget då stora karriärmöjligheter finns. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Vi ser även att du har körkort samt bor i Sunne med omnejd.

START: Omgående 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sunne 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [ Link removed ]  

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: A3698EF8717448549AA140490E65C4FC