Jobbet Konstruktör sökes till innovativa Parker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktör sökes till innovativa Parker! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Vill du få chans att arbeta i projekt och vara med i framtagningen av nya produkter? Har du dessutom en ingenjörsutbildning inom maskinteknik och ett intresse för hydraulik? Då kan detta vara tjänsten för dig! Innovativa Parker söker nu en konstruktör till deras kontor i Borås. Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Academic Work söker för Parkers räkning en konstruktör till deras avdelning Sustaining Engineering i Borås. Parker är världsledande inom rörelse- och styrteknik. De tillverkar högteknologiska komponenter och system som underlättar rörelse och kontrollerat flöde av vätskor och gaser.

På det aktuella kontoret i Borås är det idag omkring 400 anställda. Teamet du kommer att arbeta i präglas av goda samarbeten och består av 8 stycken medarbetare.

För att få de bästa förutsättningarna i din nya roll kommer du få ta del av ett skräddarsytt introduktionsprogram med en mentor i spetsen som sträcker sig över 6 månader. Under introduktionen kommer du bland annat att få insikt i samtliga avdelningar hos Parker för att få en så god inblick i organisationen som möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Parker. Uppdraget kommer att vara på heltid och är en långsiktig tjänst.

Kandidatprofil

Som konstruktör kommer du att arbeta med olika spännande kundprojekt avseende Parkers produkter. Produkterna du främst kommer att arbeta med är hydraulventiler som du tillsammans med ditt team anpassar efter kunds önskemål. Detta innebär att du bland annat kommer att ha en löpande dialog med inköp, uppdatera ritningar och ta fram nya koncept på ventilerna. Arbetsuppgifterna kan även innebära att du utreder olika problem hos kunden kopplat till produkten. I rollen kommer du att vara involverad i flera projekt samtidigt och tiden på projekten kan variera mellan två dagar till en månad vilket gör arbetet mycket omväxlande.

Du kommer vidare till exempel att:

* Planera provning av produkterna samt sköta utvärdering av provningen
* Stödja kundprojekten med 3D-modellering och beräkningar
* Arbeta i simulerings- och beräkningsprogram

Tjänsten passar dig som uppskattar att ha många bollar i luften och att arbeta i projekt. Du har lätt för att ta kontakt med människor och räds inte för att ställa frågor. Parker erbjuder vidare goda utvecklingsmöjligheter vilket gör att det finns god chans att växa inom företaget.

* Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, elektro, mekatronik eller likvärdig utbildning
* Besitter kunskaper inom hydraulik
* Har goda CAD-kunskaper
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskaper inom mekatronik och/eller elektronik och Inventor samt har erfarenhet inom produktion och bearbetning.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och relationsskapande då du kommer att ha mycket kundkontakt. Du besitter även en god samarbetsförmåga men har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt vilket innebär att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har lätt för att omprioritera då förutsättningar förändras.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, Kontorstider
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Borås
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15023653-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till