Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör sökes till Högteknologiskt företag jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör sökes till Högteknologiskt företag på Framtiden

Konstruktör sökes till Högteknologiskt företag

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du nyexaminerad konstruktör med ett intresse mot framtidens hållbara energilösningar? Lockar det att arbeta på ett innovativt företag med hög-kompetenta kollegor där du får möjlighet att utvecklas och lära nytt? Då borde du söka den här tjänsten!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett högteknologiskt företag som arbetar med förnybar energi, deras produkt är ett energi-lagrings-system med lång livslängd som producerar ren ström dygnet runt. Företaget syftar till att göra ”ren elproduktion” mer prisvärd och pålitlig med potential att förbättra miljontals liv.
Deras huvudkontor ligger i Göteborg där man kan känna pulsen av framtidens lösningar.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör/komponentägare hos vår kund kommer du att arbeta inom ram, inkapsling och isolering. Du kommer bland annat modellera i 2D och 3D inom klassisk mekanik. Du kommer främst arbeta nära två mer seniora kollegor och tillsammans arbeta kring ert uppdrag. Du kommer ha mycket kund/leverantör kontakt och i med det ha en kommunicerande roll.

DIN PROFIL
Med en maskiningenjörsutbildning i ryggsäcken letar du nu efter en roll där du får kombinera CAD-arbete med mer kommunikativt arbete. Du trivs med kundkontakt och tycker att det hade varit roligt att åka på kundmöten, projektera och agera komponentägare. Du har till och med visionen att en dag själv äga projekten och leda dem framåt. Du trivs i samarbete med andra, är driven som person, noggrann och kvalitetssäker. Du får gärna ha arbetat i Inventor tidigare och känna dig trygg idet.

Skallkrav
  • Adekvat Högskoleutbildning inom exepmelvis maskin
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • CAD

Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant område, gärna inom projektarbete
  • Erfarenhet av Inventor

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående enl. överenskommelse 
Placeringsort: Göteborg  
Omfattning: Heltid, 100 % 

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078966213