Jobbet Konstruktör sökes för extrajobb i Skillingaryd! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktör sökes för extrajobb i Skillingaryd! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Vaggeryd

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att konstruera hållbara kvalitetsprodukter? Är du student på högskolan och söker extrajobb inom konstruktion? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som studerar byggnadsingenjör alternativt maskiningenjör på högskolan och som vill arbeta extra någon dag i veckan. Vårt kundföretag ligger beläget i Skillingaryd och söker nu extra förstärkning under våren till olika projekt.
I rollen som konstruktör kommer du att arbeta i olika projekt och med olika beställare inom husbyggnationer. Främst kommer du att ansvara för att arbeta med produktutveckling av ram och stomme. Vidare innebär rollen som konstruktör att du kommer arbeta i en bred roll där allt från beräkningar till projektering kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår även att konstruera prefabricerade moduler, ta fram montageritningar samt bereda underlag för tillverkning. Arbetet kommer främst att utföras i programmet AutoCAD.

Tjänsten är förlagd på ungefär 50 % och passar dig som studerar eller som vill arbeta 50 %. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag men du styr själv dina arbetstider. Du kommer bli antälld av StudentConsulting men utföra arbetet hos vårt kundföretag i Skillingaryd.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar byggnadsingenjör eller maskiningenjör på minst 50 % och som tidigare har lite erfarenhet av konstruktion och CAD-ritningar. Vi ser gärna att du som söker är flexibel och tillsammans med vårt kundföretag kommer du att lägga upp dina arbetstider.
Du skall ha erfarenhet inom CAD-ritning framförallt i programmet AutoCAD. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konstruktör riktat mot industriellt byggande och/eller husproduktion ses detta som mycket meriterande.

Som person ska du vara tekniskt intresserad, kunna arbeta självständigt och ha en god kommunikativ förmåga. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljösmarta lösningar. Eftersom kvalité och samverkan är centrala begrepp för vårt kundföretag, är det viktigt att du har förmåga att se förbättringar i verksamheten och att du engageras av att samarbeta med både externa och interna kontakter.
Det är fördelaktigt är att du innehar B-körkort och tillgång till egen bil då kollektivtrafiken är begränsad i området.

Låter denna tjänst intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Sökord: Byggnadsingenjör, CAD-ritare, Konstruktör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52374

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till