Jobbet Konstruktör/Projektledare sökes till NIAB i Piteå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktör/Projektledare sökes till NIAB i Piteå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta som konstruktör och/eller projektledare mot bygg- och industristål? Är du även intresserad av att ansvara för konstruktioner av projekt? Då är du kanske personen vi söker!

Information om uppdraget:

Norrländska Industri AB, förkortat NIAB, söker nu en konstruktör/projektledare till sin verkstad i Piteå. I rollen som konstruktör/projektledare kommer du ansvara för konstruktioner av projekt och leda flera av dessa i mål. Du får med andra ord arbeta med stora delar av projektkedjan från projektets början till slut. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del innefatta konstruktion, beräkning och ritning, men du kommer även tillsammans med dina kollegor tillverka och montera i verkstaden. I rollen som projektledare kommer du vara i kontakt med kunder på daglig basis.

I rollen som konstruktör/projektledare erbjuds du en varierande och spännande roll. Varje projekt har sina egna utmaningar och komplexitet, både i planering, utförande och leverans. Du får här ett omväxlande jobb med flera olika arbetsuppgifter, vilket gör att ingen dag är den andra lik. I din roll kommer du få stort ansvar för konstruktionerna och projekten du handleder och din insats ger en stor påverkan på verksamheten i sin helhet. På NIAB tillåts du att växa, både personlighets- och kompetensmässigt, i din roll som konstruktör/projektledare. Med över 50-års erfarenhet av branschen får du trevliga kollegor med lång erfarenhet av liknande arbete.

Arbetet är förlagt på dagtid mellan 07:00-16:00. I arbetsrollen får du goda förmåner i form av exempelvis tjänstepension, friskvårdsbidrag, bonussystem och förmånsbil. Startdatum för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som konstruktör mot bygg- och industristål. Om du inte arbetat inom området är det meriterande om du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning mot exempelvis konstruktion eller bygg. Oavsett bakgrund önskar vi att du har en yrkesmässig ämneskunskap inom dimensionering och konstruktion inom byggstål. Du trivs i en roll där du får ta initiativ och ansvar och du är en teamplayer som har en god förmåga att samarbeta med andra. Vidare drivs du av att arbeta resultatinriktat och nätverkande faller sig naturligt för dig. I ditt arbete är analys och omdöme en viktig del för att arbetet ska bli av god kvalité. Utöver yrkesrelaterade kunskaper kräver vi att du är flytande i svenska tal och skrift, samt är det meriterande om du kan tala och läsa på engelska.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men att du blir anställd direkt av NIAB. Vid frågor om tjänsten, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på 072-236 77 87 / Mattias.meyer@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

På Norrländska Industri AB utförs tillverkning och montage av kundanpassade svetsade och formade konstruktioner. Företaget tillverkar och monterar stålkonstruktioner i alla storlekar och erbjuder även reparations- och underhållsarbeten för industrin. NIAB utför svetsning i de flesta förekommande material. Företaget arbetar främst i Piteå med service/montage främst i norr- och västerbotten. NIAB är ett helägt dotterbolag till Infjärdens Värme AB som är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. IVAB levererar lösningar inom VVS, Industri, Verkstad och Sprinkler. IVABkoncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB, NIAB och BioGreen AB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 400 MSEK. Läs mer om NIAB på http://niab.org.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48460

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till