SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör/Projektledare jobb i Arlöv på TEMP TEAM Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör/Projektledare på TEMP TEAM Sverige AB

Konstruktör/Projektledare

TEMP TEAM Sverige AB ARLÖV Heltid
Är du tekniskt lagd och brinner för att lösa tekniska klurigheter samtidigt som du levererar utmärkt service? Vi söker nu en projektledare / konstruktör till innovativa och branschledande Kelva som erbjuder lösningar för rengöring av produktionslinjer genom dammborttagning på bana eller ark i produktionsprocessen med kunder över hela världen. 

Rollen
I rollen som projektledare / konstruktör hos Kelva kommer du erbjudas en bred och spännande roll där din kreativa förmåga kommer utmanas under tiden du leder projekt, utvecklar, konstruerar och gör ritningar. Du kommer även agera teknisk support tillsammans med säljarna till Kelvas kunder och återförsäljare över hela världen. Utöver rollen som konstruktör och projektledare kommer du även organisera produktunderlag, arbeta med produktvård, skapa offertunderlag enligt förfrågningar. Du kommer också ha daglig kontakt med säljorganisationen och kollegor på huvudkontoret i Schweiz då en stor del av Kelvas produktion och administration är förlagd där. Resor till huvudkontor, kunder och mässor förekommer. 

Din profil
Vi söker dig med en teknisk utbildning, gärna som ingenjör med inriktning maskinteknik eller VVS. Har du även erfarenhet av luftteknik så är det meriterande. Du har några års arbetslivserfarenhet inom konstruktion och projektledning. Du har ett tekniskt kunnande och intresse då det är viktigt att man förstår hela processen och teorin som ligger till grund för tekniken. Du är en person som är serviceinriktad, kommunikativ, strukturerad och kreativ. 

Krav:
  • Svenska, tal och skrift obehindrat
  • Engelska, tal och skrift obehindrat
  • CAD-kunskaper, 3D
  • Motsvarande teoretiska kunskaper och erfarenheter som ingenjör.
  • Kunskap inom beräkning av formler, volymer och enheter
Meriterande: 
  • Kunskaper i Navision och Inventor
  • Utbildad högskoleingenjör eller dylikt
  • Tyska eller andra språk då verksamheten är internationell

Bra att veta:
Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd av AB Kelva. Arbetstid är vardagar kontorstid, med möjlighet till viss flex, på företagets anläggning i Arlöv. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du projektledaren / konstruktören vi söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Under perioden 11/7 till 15/8 har jag semester och processen pausas, återupptar arbetet med urvalet när jag är åter.
I denna tjänst har AB Kelva valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Stefan Thorup, 0708-583305.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 253319