SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Konstruktör till Meccom Klippan på Intenso Teknikrekrytering

Konstruktör till Meccom Klippan

Intenso Teknikrekrytering Helsingborg, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Konstruktör
med placering i Klippan

Brinner du för teknik, vill jobba brett och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Nu finns chansen, Meccom Klippan söker en driven konstruktör / teknisk säljare till företagets teknikavdelning. Avdelningen ansvarar för kalkylering, konstruktion / beredning, projektledning samt är kundens främsta kontakt.

Vi behöver utöka vår teknikavdelning med en konstruktör och söker dig som vill jobba med kundprojekt från start till leverans.  

Som konstruktör på Meccom Klippan får du en bred roll som lämnar stort utrymme för eget ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Bolaget driver sina projekt på ett strukturerat sätt, där vi alltid sätter kunderna i centrum. Att göra det lilla extra för att få en nöjd kund är en självklarhet för oss.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vi söker en person som vill jobba brett, hela vägen från införsäljning till leverans av produkt. Via möte med kund förstår du deras unika behov, du tar fram en teknisk lösning som du offererar. Efter erhållen order utför du detaljkonstruktion och projektleder fram till leverans. Merparten av våra projekt består av stålprodukter i rostfritt eller kolstål med egen tillverkning i Klippan.

Huvuduppgifter

 • Vara våra kunders naturliga kontaktyta
 • Kalkylering och offerering av projekt
 • Konstruktion
 • Framtagning av tillverkningsunderlag
 • Projektledning
 • Efterkalkyl på utfört projekt

Vad har Mikael Walhelm, teknisk chef att säga om hur det är att jobba på Meccom? 

'Jag är civilingenjör i maskinteknik och sökte mig till Meccom 2005 för att jag tyckte det verkade vara ett spännande entreprenörsdrivet företag.

Det är ett härligt företag med väldigt varierande arbetsuppgifter, både stort och smått. Det är bra stämning med trevliga och ansvarstagande medarbetare. Ingen dag är den andra lik och man lär sig ständigt nya saker.

Närheten till verkstaden är en stor fördel och att få se de produkter/projekt man varit med att konstruera tillverkas i verkligheten är alltid är roligt.'

Kompetenskrav
Du bör ha ett genuint intresse för yrkesområdet och ett gott praktiskt handlag då arbetet ställer krav på skicklighet och förståelse. Du gillar att lösa tekniska problem där du får utlopp för din kreativitet och tekniska kompetens för att lösa kundens behov.

 • Relevant ingenjörsutbildning eller likvärdigt i erfarenhet
 • Mekanisk konstruktion i 3D-miljö, gärna Inventor
 • Hög förståelse för tillverkningstekning av stålprodukter
 • Affärssinne, där du gillar att göra affärer
 • Goda grundläggande datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • B-körkort är ett krav

Som person är du lyhörd, ordningsam och serviceinriktad samt trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Placeringsort: Klippan

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta teknisk chef, Mikael Walhelm, 0702-714385.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Meccom Klippan är en del av Meccom Group och har idag ca 80 anställda och omsätter ca 130Msek. Företaget levererar helhetslösningar och kontraktstillverkningar av högkvalitativa svetsade och bearbetade produkter, framför allt i rostfritt/svart material till kunder inom industrisegment med hög kravnivå. Vi håller till i ändamålsenliga lokaler där vi jobbar med ny och modern tillverkningsteknik.

Inom området industriservice håller konstant ca 40 industritekniker i gång södra Sveriges industrier.  Vår tryckluftsavdelning levererar högkvalitativa kompressorer och system.

Genom att förstå våra kunders behov och förväntningar, bygger vi partnerskap som leder till gemensamt förbättringsarbete, vilket i sin tur leder till ökad konkurrenskraft och långsiktiga relationer.

Meccom Klippan är en stimulerande och utmanande entreprenörsdriven arbetsplats som inbjuder våra medarbetare till engagemang och utveckling i en positiv miljö.

Läs mer på [ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: bc4edde9e4664d46a267501d00cc7a