Jobbet KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK TILL SPD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK TILL SPD publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Sala

Arbetsbeskrivning

Är du en person som har svårt att slita blicken från stora maskiner? En person som känner passion för borrning och inser att detta är mer än bara ett jobb? Hos Scandinavian Pile Driving får du utlopp för ditt intresse på ett företag där arbetet sker efter hjärtat. Häng med på en global resa från idé till färdig maskin på lilla, men världsledande SPD i gemytliga Sala.


Om tjänsten
Academic Work söker nu en konstruktör till Scandinavian Pile Driving i Sala (SPD). SPD är inne i en växande fas och har en global expansion i sikte. I dag består företaget av 30 medarbetare som brinner för maskinbranschen. Företaget sköter helhetskonceptet vad gäller egendesignade borriggar och fokuserar på tillverkning och utveckling av dessa, vilket gör att du får möjlighet att vara med i hela kedjan. Det som är extra spännande med företaget är att alla avdelningar sitter på samma plats och därmed finns en närhet till produktion.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SPD.

Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos SPD kommer du arbeta med produktutveckling på ett företag på frammarsch. Ditt fokusområde blir på förbättringsåtgärder på befintliga produkter, men även framtagning av nya - och då från idé till färdig produkt.

Du kommer till exempel att:

• Arbeta med konstruktion och utveckling
• Jobba med ritningsarbete med fokus på 3D-CAD och dokumentation
• Stötta serviceteknikerna i deras arbete kring felsökningar och allmänt supporta dem i deras arbete

Tjänsten passar dig som känner ett intresse för maskiner och förstår tjusningen i dessa. Ligger ett gediget intresse hos dig finns därför alla möjligheter att ta mer och större ansvar på arbetsplatsen med tiden.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vill jobba nära produktion och därmed följa resan från idé till färdig maskin. För att du ska klara av denna roll är det av värde att du har en fallenhet för stora maskiner och vill bli en del av ett företag med likasinnade kollegor.

Vi söker dig som:

• Är utbildad maskiningenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot produktutveckling och/eller mekanik/konstruktion
• Besitter baskunskaper inom något CAD-program, förslagsvis från studierna
• Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift

Har du kunskaper inom SolidWorks och/eller Monitor är detta ett stort plus då SPD använder sig av dessa system.

Som person är du driven och engagerad. Du besitter en ambition att vilja utveckla både dig själv och den produkt du arbetar med och gillar förändring. Ingen dag på SPD är den andra lik och därför är det viktigt att du ser jakande på flexibelt och rörligt arbete.

Då företaget är beläget i Sala är det viktigt att du har nära dit och att du ser detta som långsiktigt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid. Men i mitten på augusti vore det mest optimala
• Omfattning: Heltid
• Placering: Sala
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SPD:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15028224-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till