Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör inom Bygg och Anläggningsteknik jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör inom Bygg och Anläggningsteknik på Framtiden

Konstruktör inom Bygg och Anläggningsteknik

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du nyexaminerad konstruktör med inriktning rörsystem? Har du något års erfarenhet av konstruktion, arbete inom projekt eller liknande och nu är sugen på nya utmaningar? Då passar vår tjänst dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot en grön industri. Avdelningen i Göteborg arbetar mot bland annat petrokemi/raffinaderier och energianläggningar. Genom digitala lösningar arbetar de ofta på distans mot kunder och övriga kontor inom företaget. De arbetar med hela projektet från förstudie, förprojektering till detaljprojektering, upphandling, byggledning, kontroll och slutbesiktning.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du bla 
  • Modellera i 3D
  • Bygga rörstöd
  • Ta fram layouter
  • Ta fram tillverkningsunderlag

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin högskoleutbildning inom konstruktion och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker en person som har ett inre driv och som tar ansvar för sin utveckling. Att ta sig framåt och att bli riktigt bra på det du gör skall falla sig naturligt för dig. Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Att du trivs i en konsultroll där du kommer vara ansiktet utåt mot kund och förstår vikten av god kommunikation är avgörande. Vi önskar att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspireras till att ta egna initiativ och anpassa lösningar för kundernas varierande behov.

Skallkrav
  • Adekvat Högskoleutbildning inom exempelvis Rörkonstruktion
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Körkort B

Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant område, gärna inom projektarbete
  • Erf av att analysera och beräkna

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Januari eller enl. överenskommelse 
Placeringsort: Göteborg  
Omfattning: Heltid, 100 % 

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000076972796