Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konstruktör hos Scanjet - Din nya utmaning! jobb i Sjöbo på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konstruktör hos Scanjet - Din nya utmaning! på Framtiden

Konstruktör hos Scanjet - Din nya utmaning!

Framtiden Sjöbo, Skåne län Heltid


Har du ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i din roll som Konstruktör? Vill du vara med från idé till färdig produkt?

Då ska du ta chansen att få vara en del av ett växande företag där möjligheterna är stora och beslutsprocesserna korta!

Sök tjänsten idag och ta nästa steg som Konstruktör hos Scanjet!

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör hos Scanjet kommer du att ingå i ett mindre team med mycket samlad erfarenhet. Här har du möjlighet att utveckla dina kunskapar och växa i din roll som konstruktör. Du jobbar brett och är verksam i hela kedjan, där du till slut kan gå ut i produktionen och se det du konstruerat. Dina arbetsdagar är varierade och du arbetar självständigt med 1-2 projekt åt gången, alltid i nära anslutning till kollegor och andra avdelningar. Dina arbetsuppgifter kan vara:

- Ta fram konstruktioner i CAD och framtagning av prototyper
- Utföra testning/validering av produkter
- Problemlösning kring produkter som inte fungerar
- Teknisk dokumentation av t ex certifikat eller manualer
- Svara på tekniska frågor internt till t ex inköpsavdelningen eller agera support till andra 
  avdelningar

Du blir en del av ett kreativt företag med snabba beslutsprocesser. Här tar du dig an din roll som projektör steg för steg med stöd från kollegor och ledning.

Om företaget
Scanjet är ett internationellt bolag inom den marina och industriella sektorn och är världsledande på system för underhåll av tankar på båtar. De har en egen produktion av komponenter för övervakning, rengöring och ventilering av tankar och erbjuder sina kunder en helhetslösning.

Det är en svenskägd koncern med avdelningar i Singapore, England, Norge, Holland, Indonesien och Polen. De är idag cirka 140 anställda och i Sverige finns kontor i Sjöbo och Göteborg. I Sjöbo finns både produktion och avdelningar så som inköp, konstruktion, ekonomi, personal med mera. Företaget är fortfarande i en tillväxtfas och vill nu utöka sitt team av nyfikna och engagerade personer.

Din profil
Nästa kollega hos Scanjet är nyfiken och informationssökande och finner glädje i att utmanas i arbetet. Du är trygg med att börja ta för dig tidigt och testa dig fram och med att ta emot stöd när du behöver det. För att trivas på arbetsplatsen är du bekväm med att ha olika sociala kontakter och med att skapa relationer med både kunder och andra avdelningar.

Att planeringen ändras och att omprioriteringar görs är inte ett problem för dig utan snarare något som skapar önskad variation i arbetsdagen.
Slutligen är du praktiskt lagd och har alltid haft ett stort intresse för teknik.

Skallkrav:
- Ingenjörsutbildning på Högskolenivå
- Kunskap i Solidworks eller motsvarande
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet som konstruktör
- Kunskaper i PDM- och ERP-system

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Sjöbo
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08:00-16:30

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077305063