Jobbet Konstruktör elkraft - Elbogen Electric har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktör elkraft - Elbogen Electric

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med design och konstruktion av våra egentillverkade elektriska kopplingsutrustningar såsom ställverk, centraler, transformatorer, reläskydd mm. Våra kunder finns inom industri, bygg, elinstallation, kraft-/energibolag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare.


Dina arbetsuppgifter:

  • Som konstruktör av elektriska kopplingsutrustningar och kraftentreprenader ansvarar du för att hålla en hög teknisk nivå, arbeta priseffektivt och hålla uppsatta tidplaner.
  • Du konstruerar kretsschema för kraft, manöver och styrkretsar i ELPROCAD.
  • Du är ansvarig för att förse produktionen med tekniska underlag och dokumentera dina projekt.
  • I din roll som konstruktör har du nära kontakt med Elbogens projektledare, produktion, Sales Support och våra kunder.
  • Du rapporterar till Operations Manager.
  • Vi har kontor i Malmö där du blir placerad.

Kandidatprofil

Din bakgrund/egenskaper:

  • Har erfarenhet av konstruktion inom elkraft (0,4 kV-24 kV). Har du arbetat med konstruktion inom kraftindustri, kraftentreprenad, ställverk alt som elkonsult är det en stor fördel. Har du arbetat som elkonstruktör minst 3 år eller längre så är du högintressant för oss.
  • Kunskaper inom ELPROCAD underlättar ditt arbete. Du kommer även att arbeta i vårt affärssystem som heter Microsoft Dynamics AX.
  • Är du drivande, kreativ, systematisk, serviceinriktad och självständig är du rätt person för oss.


Vi erbjuder:

  • Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar som Öppenhet, Kvalitet och Ansvar och vi hoppas att du vill vara med på vår resa att utveckla företaget inom affärsområdet Entreprenad. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.


Om företaget:

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi har kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation.


Vi erbjuder produkter, tjänster och service i två olika affärsområden: Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Industri, där vi agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar mot industrin.

Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har ca hundra anställda.Sökord: konstruktör, uppdragsledare, projektledare, elkonsult, konsult, projektör, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, centraler, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp, Turn key

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till