Jobbet Konstruktör / programmerare / fastighetsautomation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktör / programmerare / fastighetsautomation publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du grym på PLC-programmering inom fastighetsautomation? Trivs du i en roll med frihet under ansvar och högt i tak? Vi söker dig med stor eget driv och är redo att utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INUstyr.

Om företaget

INUstyr erbjuder miljö- och energieffektiva helhetslösningar, produkter och tjänster inom fastighetsautomation. Produkt- och tjänsteområdet innefattar allt från projektering, systemintegration till installation och energioptimering. Företaget har en gedigen historia av att arbeta med så väl mindre som större komplexa projekt. Kulturen inom företaget präglas av framåtanda där ambition och kompetens värderas högt. INUstyr har lokala kontor i Göteborg, Borås och Lund och söker nu medarbetare till Göteborg och Lund.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör/programmerare hos INUstyr arbetar du med konstruktion, programmering och driftsättning av olika typer av projekt inom fastighetsautomation. I ditt arbete igår även service av styrsystem samt interna projekt inom företaget. Du arbetar nära projektledare, konstruktörer och andra interna funktioner inom företaget. Beroende på din bakgrund och ambitioner finns goda möjligheter till utveckling inom företaget och inom rollen. Du erbjuds ett gediget introduktionsprogram där du lär känna de system som företaget arbetar med.

Formella krav

• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom fastighetsautomation, styr- och reglersystem eller el. • Flera års erfarenhet inom av PLC-programmering och fastighetsautomation, där du varit i kontakt med olika typer av fastighetstekniska system • B-körkort • Goda kunskaper i svenska och engelska • God dator- och systemvana Vi tror att du som söker är duktig på att strukturera, planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du är bra på att sätta upp och hålla tidsramar och ser till att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: konstruktör, programmerare, PLC, fastighetautomation, styr och reglersystem, systemintegration, energioptimering, PLC, Fidelix, Beckhoff, Web Port, Web-vision, WEBfactory, Citect, Fix, Iconics, TAC vista, heltid, Malmö

Referens

2864501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till