Jobbet Konstruktör / Mekanik / Lyftutrustning / Pneumatik till Lifts All har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Konstruktör / Mekanik / Lyftutrustning / Pneumatik till Lifts All publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren konstruktör och vill arbeta i en kreativ roll på ett ledande företag inom lyftutrustning? Du erbjuds en tjänst i ett teknikkunnigt företag och en arbetsroll med stor variation och tät kundkontakt.

Om företaget

Företaget är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser, internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av pneumatiska lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Du arbetar tätt med dina kollegor då försäljning, utveckling och produktion sitter under samma tak. De har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm. Här arbetar ett 30-tal anställda, företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och prestigelöshet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör ingår du i en grupp om fyra personer och du samarbetar tätt med avdelningarna försäljning och tillverkning, från kundorder till färdig produkt. Du skapar ritningar till lyfthjälpmedel anpassade efter kundföretagets specifika behov. Vissa hjälpmedel är standardiserade men de flesta anpassas unikt efter specifik order från kund. Du arbetar såväl med nya ritningar som utveckling, effektivisering och förbättring av befintliga produkter. Rollen som konstruktör ställer krav på det tekniska hantverket och förståelse för ritningsmomentet, men också höga krav på tät kundkontakt med regelbunden uppdatering mot kund. Resor till kunder i Sverige och inom Europa kan förekomma.

Formella krav

• Maskiningenjör/maskinteknisk utbildning • Erfarenhet från yrkeslivet i liknande roll • Mycket goda kunskaper i Solid Works alt motsvarande 3D-program • Mycket goda kunskaper i AutoCAD • Kunskaper inom styr- och reglerteknik • Goda kunskaper inom mekanik, meriterande med kunskap inom elektronik • Goda kunskaper inom beräkningar/hållfastlära • Meriterande med kunskap inom pneumatik samt erfarenhet av teknisk riskbedömning • Du talar och skriver obehindrat, även på engelska Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och mekanik. Du brinner för att utveckla med en god känsla för tekniken och förmåga att se helheten. Då du har löpande kontakt med kunder och samverkar tätt i processer internt, är det viktigt att du är affärsmässig och serviceinriktad. Rollen innebär mycket samarbete såväl internt som externt och du bör därav ha god vana av att kommunicera med både medarbetare och kunder. Arbetet kräver att du är handlingskraftig och lösningsorienterad för att driva arbetet framåt. Du arbetar smart och strukturerat, du räds inte att arbeta under hög press i ett högt tempo.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Plats: Järfälla Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: konstruktör, konstruktion, ritningar, mekanik, Solid Works, 3D-program, AutoCAD, beräkningar, hållfastlära, teknisk riskbedömning, pneumatik, styr- och reglerelektronik, teknik, kund, Stockholm

Referens

2470101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till